Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

LarZen skrev (1 time siden):

Er nok mange som kommer til å gjøre det. Selv synes jeg å måtte forholde meg til plater tar bort endel av hoppet disse konsollene nå tar med med SSD osv. 
(Klipp)

Greit å se en Blu-ray i ny og ned uten å ha egen spiller til dette..

men ja den summingen er godt å bli kvitt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
U1ven skrev (5 timer siden):

Slapp av a.. Må da være lov å spørre? Amazon sa de satte 750$ feil igår. Det er mulig for nettbutikkene å legge ut forhåndsbestillinger uten å sette ut en pris. 

"Slapp av a" selv. Var ikke direkte myntet på deg, generelt ser eg utallige folk på nettet, kommentarfelt på Komplett sin annonse på FB og lignende der ett merkelig stort antall mennesker kjefter og er helt fra seg over at konsollen "kommer til" å koste 10 tusen.

Rimelig greit å anta at dette er folk som ikke skjønner hvordan "placeholder" priser fungerer eller som ikke har veldig mye erfaring med butikker og varer generelt.

Det er jo enkelte som tror at dersom en forhåndsbestiller nå så er de rettslig bundet til å faktisk kjøpe, og det ikke er rom for å trekke seg.

TLDR; Prisen blir ikke 10 tusen, nei du er ikke tvunget til å kjøpe selv om du legger inn forhåndsbestilling.

Lenke til kommentar
Stifi skrev (14 timer siden):

Har allerede forhåndsbestilt Digital Edition da denne skal ha mer lagringsplass enn den vanlige utgaven. Vil tippe på en pris rundt $500, hvor muligens digital edition kommer til å koste mer. 

Hvor har du det fra at den får mer lagringsplass? Det gir ikke mening for meg. Spillene må jo installeres fullt ut uansett om du har disk eller ikke, så plassproblematikk får du uansett. Jeg tenker det naturlige her er å ha en billigere digital utgave uten diskdrev. Det er også det «alle» sier nå etter vi så at det var 2 utgaver, nemlig at digital versjon nok er der fordi de ønsker å tilby en rimeligere versjon.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Sitat

Spillene må jo installeres fullt ut uansett om du har disk eller ikke, så plassproblematikk får du uansett.

Slik jeg har skjønt det, så er det en ledig port for ssd og den kommer itilleg til den som allt er der?  elller må man oppgradere eksisterende.?

 

Det overasker meg av Sony atter en gang kjører med radialvifte og (litt tidlig å si) tilsynelatene et komplekst design. XsX ser utrolig mye enklere og den 14cm vifta er nok gull.

Lenke til kommentar
1 hour ago, IcedInsanity said:

Sikkert fordi mange har bedre smak enn andre.

Herregud for noen svar du kommer med, du eier jo ikke forumet fordi du har mange innlegg... Liker man ikke singelplayer spill, og ja det er ganske mange av dem så er ikke denne eventen som ble vist det helt store. Håper du skjønner poenget mitt...

Endret av Raul07
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Raul07 skrev (12 timer siden):

Herregud for noen svar du kommer med, du eier jo ikke forumet fordi du har mange innlegg... Liker man ikke singelplayer spill, og ja det er ganske mange av dem så er ikke denne eventen som ble vist det helt store. Håper du skjønner poenget mitt...

Aner ikke hvem som eier forumet, men antall innlegg har nok ingenting med saken å gjøre nei, så aner ikke hvorfor du nevner det egentlig?
Hadde du et poeng i det innlegget altså? Om en ikke er fan av singleplayer spill, så får må det så være, men det betyr ikke at spillene som kommer ut til launch er drittspill. Folk som kommer med slike utsagn er folk som fortsatt bruker frasen " PC maStER raCe" og " SpiLleR Du pÅ mobiL, Så ækkÆ Du en EKtE gaMEr"

Å ha en innstilling der spill en ikke har interesse for er "drittspill" og en ikke kan se hva som lokker for ANDRE mennensker som forhåndsbestiller, vitner bare om et vannvittig trangsynt og bittert menneske som ikke evner å se ting fra andres ståsted.

 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
18 hours ago, leifeinar said:

Slik jeg har skjønt det, så er det en ledig port for ssd og den kommer itilleg til den som allt er der?  elller må man oppgradere eksisterende.?

Det er ledig M2-spor i begge variantene. Sony åpner for at man selv kan sette inn sin egen 2280 m2-disk med NVMe gen.4. Eneste kravet er at den er minst like rask som enheten Sony har i konsollen fra før.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165
Nimrad skrev (8 minutter siden):

Nja, den må også passe fysisk siden det ikke finnes noen standardstørrelse.

Har ikke sett mange som ikke er 8cm x 2,2 cm .

Ja, noen har kjøleribber som mest sannsynlig ikke vil passe, men de kan som regel veldig enkelt fjernes.

Akkurat nå ser ikke løsningen til Sony bra ut i forhold til Xbox sin, men på sikt så vil vi nok få et bedre utvalg i kompatible disker og da kan det fort bli den bedre løsningen, sammenlignet med monopolet Xbox mest sannsynlig vil ha på sine disker.

Konsollen kommer ikke før mot slutten av året, og det tar gjerne litt tid å fylle opp lagringen som fyller med, så innen da ser det nok bedre ut.

Lenke til kommentar
newman221 skrev (24 minutter siden):

Høyden varierer selvfølgelig grunnet forskjellig kjøleløsning.

Det er høyden som er problemet. Jeg gjenga bare hva de sa på hardware-gjennomgangen. Det er 2 krav, størrelse og hastighet. Regner med de fleste uansett vil kjøpe fra de som havner på lista fra Sony over SSD-er som er bekreftet å virke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...