Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Biltips med automat


Anbefalte innlegg

Hei!

Er på let etter ny bil, men hører mye dårlig om automatkassa på flere biler. Nå er det jo et hav av biler, så om noen kan hjelpe meg å snevre litt ned, hadde jeg satt stor pris på det!

Bilen må (selvfølgelig) ha automat, helst ha god plass til barneseter og barnevogn, ikke være for lav, og ikke være så alt for dyr i vedlikehold.

Har pdd en V70 2.0 T 2004 modell, men den begynner å ha gått sine mil, og vedlikehold koster litt mer enn verdien.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
liehen skrev (15 timer siden):

Hva med budsjett, det kan være greit å ha med, ellers preferanser ift. diesel/bensin, forhjulsdrift/bakhjulsdrift/firehjulsdrift? Max alder på ny bruktbil? Da er det lettere for oss her inne å hjelpe. 

Drivstoff og drivkraft kommer litt på samme, men er vant til forhjulstrekk. Alder er heller ikke så nøye, da det kommer an på km.stand og tilstanden. Aller helst pris under 100k.

Lenke til kommentar

Ser man på biler som ikke har altfor høy kilometerstand så dukker det opp mye i "Golf stasjonsvogn-klassen" til den prisen, men da blir gjerne bakseteplassen snau ift. bakovervendte barneseter. VW har/hadde mye rustproblemer i den aktuelle perioden, Honda Accord er en glemt med bra bil, men den har litt liten bakseteplass og bagasjeplass. Opel Insignia, litt dårlig plass og ikke feilfri. 

Toyota Avensis er gjerne noe som nevnes i denne klassen når man snakker om lite feil. Den må du nesten prøve selv, jeg kan dessverre ikke anbefale den på grunnlag av hvordan den er kjøremessig...

Mercedes B-klasse er verdt å sjekke ut. Kompakte ytre mål, men pga måten den er bygget på har den god bakseteplass og bagasjeplass. Automatkassene til Mercedes er kjent for å være bra. Her er et eksempel: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=163702282

Lenke til kommentar

Her var det forresten en av den nyere generasjonen. Ikke det mest spenstige utseendet, og bagasjeplassen i den nyere modellen er litt dårligere enn den gamle: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=162323983

Skoda Superb er "drømmen" for mange med småbarn pga bagasjeplassen og den enorme benplassen bak. Bedre ift. feil og rust sammenlignet med konsernfetter VW. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=167059362

VW Passat ville vært et naturlig alternativ pga god plass, god komfort, ok kjøreegenskaper, kvalitetsfølelse osv., men pga rustproblemene de har hatt blir det vanskelig å anbefale.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...