Gå til innhold

NVIDIA GeForce RTX 30xx tråden


Nizzen
Melding lagt til av Jarmo

Vennligst ikke ta AMD vs. Intel diskusjoner i denne tråden :)

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Cowboystrekk said:

Igjen, quiet bios på TUF gir lavere temp og lavere støy. Ifølge HWUB gir quiet bios samme ytelse, men roligere vifte. MSI sitt kort er et veldig bra kort, men TUF er bedre på enkelte områder. 

Når begge kjører på 40dB er TUF i snitt litt bedre på kjøling av bl.a ram og PCB. Det er MSIs kjøler tar innpå TUF sin når den spinner fortere tyder kanskje på at viftene er kraftigere på Trio. Er forskjellen stor? Nei. Vil folk flest merke noe forskjell? Lite trolig :) Tror dog forskjellen på lommeboka er den mest tydelige og TUF gir nok mer for pengene. 

Screenshot_20200922_081331_com.google.android.youtube.jpg

Om Quiet Bios på TUF har lavere støynivå enn Trio er en diskusjon for seg selv, omtrent halvparten av testene viser at TUF Quiet Mode har lavere støy, den andre halvparten viser at kortet ikke har det.

image.thumb.png.ca7c402c9577579d55380ae54bf33a93.png

Men, når det kommer til ytelse så er dette det eneste faktiske benchmarken jeg finner av TUF OC quiet mode.

Forøvrig er vifter optimalisert for tiltenkte viftehastigheter, "normaliserte" benchmarks har derfor lite for seg.  Hvis du finner noen andre faktiske benchmarks mellom OC og Quiet så må du gjerne linke dem, jeg har lett men fant ingen. Men ASUS egen informasjon om klokkehastigheter viser at Quiet Mode gir lavere klokkehastighet enn Boost.

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
14 minutes ago, MrMarbles said:

Ja, det er jo noe drit å ikke kunne gjøre det fra Windows :) Jeg vil inni PCen minst mulig hjemme (skrur laptops/desktops dagens lang på jobb). 

Linket benchmarks ovenfor, Quiet Mode og Performance mode gir omtrent tilsvarende klokkehastigheter. I praksis vil du ikke merke noen som helst forskjell mellom de to. Så hvis du vil bruke Quiet så er det egentlig bare å skru Biosmodusen på når du installerer kortet og la det stå på Quiet permanent.

Lenke til kommentar
1 minute ago, gammalerik said:

Snedige greier. Jeg oppdaget at pengene fra bestillingen hos Komplett på TUF OC var tilbake på kontoen min. Bestillingen var gjort noen minutter etter release med estimert levering 1. november

Pengene blir ikke trukket før produktet blir sendt. Det er standard med komplett med mindre du betaler via vipps.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
AndersT2 skrev (29 minutter siden):

Kjapp google ser ut som de kan slippe resultatene i morgen kl 15 norsk tid (24. september). Da både FE og andre kort. Det er vel samme tidspunkt som de slippes for salg så vidt jeg husker.

Så de forventer at jeg skal slenge inn bestilling på et skjermkort til 20K før jeg får lest validerte benchmarks?

Helt genialt.

Endret av Emile the rat
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...