Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Uenigheter i leiekontrakt


Uferdig Setnin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Leide inn advokat, kostet mer enn det det hadde kostet å betalt hele summen dem spurte om. Men nå har dem flyttet bilen min igjen...

Jeg sa til dem att om dem rører bilen igjen så anmelder jeg. Og vi skrev i tilsvaret

 

"Inntil partene kommer til en endelig løsning bes om at XXXX og YYYY ikke tar seg til rette i saken ved å flytte / fjerne / vrake verken kjøretøy eller verktøy som tilhører Larsen. Dersom dette mot formodning allikevel skulle skje varsles allerede nå at det da vil kreves erstatning."

 

Jeg har allerede brukt en betydelig sum for advokat-tjenester,  og det sprenger litt budsjettet mitt om det blir enda mer veiledning hos advokat. Noen som vet hva jeg skal gjøre videre?

 

Lenke til kommentar

Nå har dem sendt saken til forliksrådet og spørr om pant i bil og utstyr. Jeg trenger verktøyet til jobb, og jeg får heller ikke kjørt bilen til takstering, og heller ikke levert politianmeldelse da politikammeret er stengt. Dem tok også å flyttet bilen igjen med rattlåsen på, og felgene er verdt kansje 30-50 000kr, bilen er ikke verdt så mye, men det er den eneste i Norge så den har en viss samlerverdi. Verktøyet er kansje en 50 000kr til.

 

Jeg sendte melding og skrev att jeg må ha verktøyet til jobb, att dem kan legge ut det jeg trenger, også henter jeg det etterpå mtp smittefare. Og att dem trolig faktureres om jeg ikke får hente det og må kjøpe nytt.

 

Kan jeg gå til innkjøp av nytt utstyr og legge ved dette som erstatningskrav i forliksrådet når jeg kommer så langt? Det er snakk om kansje 5-7000kr i spesialverktøy.

 

Jeg får vondt i hodet når dem lager så mye styr for en bagatell, det er snakk om en liten uenighet i månadsleien. Kan ikke fatte og forstå hva jeg har gjort for å få dem til å lage så mye styr. Jeg har sendt over kansje 7 løsningsforslag, dem sendte meg ett der jeg tar alt av ansvar for skadene på bilen, att jeg betaler 80% av leiesummen for begge plassene, selv om jeg kun har brukt 1? Er jo ganske urealistisk.

 

Lenke til kommentar
Noxz skrev (2 timer siden):

..og heller ikke levert politianmeldelse da politikammeret er stengt.

Send en e-post med anmeldelse til ditt politidistrikts postmottak så aksepterer de mest sannsynlig det. Husk å få med personalia og dokumentasjon.

Og før noen påpeker det, ja det står på nettsidene at du må anmelde ved fysisk oppmøte. Kart og terreng stemmer ikke helt overens alltid. 

Endret av Vegard#
Lenke til kommentar
Taurean skrev (37 minutter siden):

Det høres helt crazy ut. Håper du får videre jusshjelp her og at du vinner hele greia.

Men jeg får ikke dekt desse kostnadene såvidt som jeg har forstått. Jeg tror advokatkontoret jeg har brukt sålangt har tar coronaferie. Det er allerede 8000kr brukt på advokat, og jeg har ikke økonomi til å bruke særlig mye mer da jeg er lærling og tjener 130kr/t haha

Lenke til kommentar

Virkelig modig gjort av deg å bruke så mye penger på advokat allerede. Får håpe det blir en endelig løsning nå da så det kommer til rettssak og de kan bruke det de har gjort for deg der til å få vinni saken din. 8000, det burde jo holde i massevis til en såpass triviell sak. Er jo ikke mord eller vold vi snakker om her.

Lenke til kommentar
Taurean skrev (12 timer siden):

8000, det burde jo holde i massevis til en såpass triviell sak. Er jo ikke mord eller vold vi snakker om her.

Da bør du prøve å skaffe deg en advokat og se hva du får for 8000. Du kommer ikke langt med en slik sum...

Lenke til kommentar
Taurean skrev (12 timer siden):

8000, det burde jo holde i massevis til en såpass triviell sak. Er jo ikke mord eller vold vi snakker om her.

Hvor alvorlig eller lite alvorlig en sak er har ingen korrelasjon med hvor komplisert det juridiske er. Grunnen til at drapssaker bruker mer tid i retten er fordi konsekvensene er mer alvorlige.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...