Gå til innhold

Logitech dritt tastatur service?


Anbefalte innlegg

hei må si logitech er håpløst selvskap å forholde seg til med tanke på service.

Så jeg lurer på noen har hatt problemer med mottaker og tastatur som slutter å fungere om det vits å prøve reklamasjon eller om man bare får beskjed 2 års reklamasjon? For er jo dyrt å betale 1000 kr for nytt har MK700\MK710 men har slutter å virke er nok ikke batteriene så tror det er tranferere er kjent slike tastatur er sikkerhetrisiko fordi det er ikke full kryptering og bruker pairing så får ikke brukt andre, så bruker nå K400r som er dårlig til gaming. så tror dere jeg må kjøpe nytt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Finnes det en butikk eller produsent du mener IKKE har dårlig service?

Når det kommer til reklamasjon så mener jeg at mus og tastatur i dag har vesentlig lenger levetid enn 2 år, og skal derfor ha 5 års reklamasjonsfrist. Men dessverre opplever jeg at en del butikker/leverandører ikke helt klarer å få med seg dette. Men ta kontakt med butikken først og hør hva de sier.

Når det gjelder sikkerhet og pairing så forstår jeg ikke hva du fabler om. Unifying mottakeren er trygg nok for de fleste så lenge du oppdaterer firmwaren på den. For en 3-4 år siden ble det oppdaget et sikkerhetshull og Logitech lanserte en firmware fix som alle kan laste inn selv. Og så lenge det er Unifying mottaker/tastatur så kan du selv pare disse to sammen selv via Unifying softwaren.

I forhold til det trådløse - ja jeg har opplevd problemer med den trådløse delen ved flere tilfeller. I ALLE tilfellene skyldes det forstyrrende signaler mellom sender og mottaker. For eks en mobiltelefon, trådløse øreplugger eller tilsvarende. Er du uheldig KAN du oppleve støy her. Hjelper da fort å flytte på det som lager støy, eller koble de opp på nytt.

Jeg har stort sett kun hatt Logitech mus/tastatur de siste 25 årene. Nå for tiden går det i tastaturene K750, K360, K810 og Craft. Elsker alle på hver sin måte. Av mus er det nå MX Master 2S og MX Anywhere 2S. Så vil påstå at jeg har litt brukserfaring med Logitech og Unifying mottakeren deres.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

takk det løste problemet, hva mener du om K750 mac tastatur? for må bruke skrutrekker for å ta ut batterier, for den har ikke enkelt utbyttbar batteri. Syns det er ganske dårlig, riktig nok har den solsellepanel men hjelper lite.  Hvor enkelt er det å bestille ny Unifying mottaker? for prøvd å sende epost til logitech men får lite svar.

hvorfor brukes det ikke bluetooth?

Finner ingen fastvare?

logitech.png

Sitat

Finnes det en butikk eller produsent du mener IKKE har dårlig service?

Slik service butikker har må man først finne kvittering også skrive ut for de gidder ikke å hjelpe meg uten for å så å opprette service, om det viser seg det ikke er noe feil på produktet risiker man timepris de bruker på jobben men å bestille ny tranfermer tviler jeg på de gjør, så det ville enten ende opp med nytt tastatur på garanti eller så ville jeg måtte kjøpe nytt. Så takk for hjelpen.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Mener og mener. Jeg er positivt overrasket over at Logitech har laget det slik at du kan bytte batteriet. Det er ingen selvfølge i dag. Når det gjelder hvor vanskelig det er så ser jeg ikke problemet. Alt du trenger er et tynt skrujern eller en kniv og så vippe ut holderen. Og ser du på tykkelsen til tastaturet så er det for tynt for noe annet enn knappebatteri, og selv om de kunne laget luke under så har jeg ingenting i mot måten de har løst det på. I tastaturets levetid skal du kanskje gjøre dette 2-3 ganger maks. Er et ikke-problem.

Når det gjelder ny mottaker så overkompliserer du det.

https://www.komplett.no/product/924909/datautstyr/pc-tilbehoer/mustastatur/tilbehoer/logitech-pico#

https://www.dustinhome.no/product/5011046379/unifying-receiver

https://www.kjell.com/no/produkter/data-og-nettverk/mus-og-pekeenheter/tradlos-mus/logitech-unifying-mottaker-p61650

https://www.elkjop.no/product/data/ovrige-dataprodukter/LTUNIFYINGR/logitech-unifying-tradlos-ubs-receiver

Og enda flere:
https://prisguiden.no/produkt/logitech-unifying-mottaker-351243

Endret av nomore
Lenke til kommentar

https://www.elkjop.no/product/data/ovrige-dataprodukter/LTUNIFYINGR/logitech-unifying-tradlos-ubs-receiver

ingen i oslo\bærum men ja er vel mulig å kjøpe nytt men prøver helst å ta det på garanti.

Sitat

Jeg er positivt overrasket over at Logitech har laget det slik at du kan bytte batteriet. Det er ingen selvfølge i dag. Når det gjelder hvor vanskelig det er så ser jeg ikke problemet. Alt du trenger er et tynt skrujern eller en kniv og så vippe ut holderen. Og ser du på tykkelsen til tastaturet så er det for tynt for noe annet enn knappebatteri, og selv om de kunne laget luke under så har jeg ingenting i mot måten de har løst det på. I tastaturets levetid skal du kanskje gjøre dette 2-3 ganger maks. Er et ikke-problem.

Men tastaturet tar jo skade av det blir jo merker så tviler på det blir så lett å ta den på garanti hvis den slutter å fungere, har allerede gjort det flere ganger etter kjøp, kunne ønske de laget lademulighet slik at man slipper det.

Står at slike kan bruke 6 enheter men får kun mus + tastur å virke ellers må jeg unpaire?

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Dersom du ønsker lademuligheter via ledning så kjøper du deg et tastatur med lademuligheter via ledning, og ikke et som kun lades via sollys.

Så skjønner jeg ikke hvorfor du skal ha ny Unifying mottaker når du skreiv at det var fikset nå. Og jeg forstår ikke hvorfor du sier du vil ta det på garanti, når du i første innlegg skreiv reklamasjon og spurte spesifikt om reklamasjon. Dette er to ulike ting, og det VET DU etter å ha blitt fortalt det i uttallige tråder her.

Og nei - tastaturet tar ikke skade av at du åpner luka. Dersom du klarer å lage merke eller skade tastaturet så bruker du for stort verktøy, eller er unødvendig hardhent.

Og jo, de støtter opp til 6 enheter pr Unifying mottaker. Er bare å legge til nr 3, nr 4 osv. Dersom du ikke får enhet nr 3 til å fungere så tipper jeg den tredje tingen ikke støtter Unifying mottakeren.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Men nå har jo logitech nærmest monipol på trådløs ellers må man bruke kabel, gidder ikke å kjøpe apple orginal tastatur for apple er også vanskelige med reklamasjon.

skal teste den litt mere før jeg vurder å ta de på garanti, men vil jo selv tape om jeg får svar at de ikke vil la det gå på garanti, for det står jo 12 måneder garanti. Så må jeg jo ta med tastatur og mus fordi de skal teste så vet elkjøp forsøker å være vanskelige, kun av prinsipp. Hvorfor gi god service? Når de kn gi dårlig service og slippe unna med det.'

Så si hva slags utstyr jeg skal bruke? for plast skrutrekker har jeg ikke, og prøver å være forsiktig men er ikke lett. Skulle tro det egentlig ikke er mening å lade batteriet, logitech vil folk helst folk kjøpe nytt utstyr fordi da tjener de mest penger.

Edit fikk løst problemet nå, pared på nytt så nå får jeg begge tastaturene\reserverne å virke med hverandre, så da slipper jeg å reise innom elkjøp bortkastet, men litt usikker på hva  som har skjedd, kanskje jeg har klart å ta feil reserver. Men bra det løste seg, noen som vil si hvorfor logitech ikke bruker bluetooth? Er pairingen på pcen eller til utstyret?

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Tja testet reserveren i en laptop merker den er litt ustabil. Så må nok bytte den men fant ut hva som er problemet så verstefall må jeg kjøpe nytt til 200 kr men mistenker jeg må finne kvittering og ta med tastaturet for å få elkjøp å teste det, for elkjøp prøver å være vanskelige, når jeg først tar med tastaturet\mus og kvittering får jeg kanskje ny reserver, så du må gjerne mene jeg er vanskelig, men når dere mener jeg har 5 års reklamasjon gidder jeg ikke å sløse penger på slikt. Men syns slik er jo dårlig service.

Edit ser jo den er bestilt Bestillingsdato 12.03.2011 10:12 så bli kanskje litt vanskelig å ta det på garanti også. Med mindre elkjøp er greie.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Vet ikke hvem av dere jeg skal ta mest seriøst nå,

Wireless Dongle Unifying Receiver for Logitech Mouse Keyboard Connect 6 Device

Så det er ikke rart man enten kjøper på ebay eller prøver å ta det på garanti.

Hadde elkjøp tat den prisen hadde jeg ikke giddet å bruke tiden på det, men at de skal ha 200 + 150 kr  i frakt til butikk sier seg selv. Ellers blir alternativet å kjøpe nytt tastatur + mus.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
LMH1 skrev (16 minutter siden):

Vet ikke hvem av dere jeg skal ta mest seriøst nå,

Wireless Dongle Unifying Receiver for Logitech Mouse Keyboard Connect 6 Device

Så det er ikke rart man enten kjøper på ebay eller prøver å ta det på garanti.

Hadde elkjøp tat den prisen hadde jeg ikke giddet å bruke tiden på det, men at de skal ha 200 + 150 kr  i frakt til butikk sier seg selv. Ellers blir alternativet å kjøpe nytt tastatur + mus.

Du er vel heller ikke så seriøs nå? Du sammenligner orginal Logitech-dongle i en norsk butikk med uorginal dongle fra en kineser på Ebay. Du oppgir også helt feil fraktpris hos Elkjøp. Vanlig pakke koster kr 59 og bestiller du med henting i din lokale Elkjøp-butikk så koster frakten kr 0,00.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel har tatt kontakt med service avdelingen der før, de oppgir annet fraktpris så de anbefaler heller å ta kontakt med produsent.

Hvordan kan du bevise logitech dongle er falsk? Tror det er elkjøp som tjener på å gi dårlig service jeg.

Selvfølgelig kan det være i noen tilfeller man kan bestille i butikk, kostnadfritt men butikkene ønsker å være vanskelige for å tjene penger. Så jeg har ingen dårlig sanvittighet å kjøpe på ebay om elkjøp mener å tilby meg samme pris som ebay som urimlig.

Men har noen erfaringer hvor lenge slike logitech tastaturer holder? eller må jeg snart regne med å kjøpe nytt?

Fikk til å paire 4 tastaturer til slutt, med en det prøving og feiling. Men var ikke enkelt i starten.

Er sikkerhetrisikoene der i nye produkter? Eller kun gamle? For logitech hadde nok ikke gjort mye de heller.

For har ingen dårlig sanvittighet overfor logitech\netgear å spare så mye penger man kan.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
Mr D skrev (22 minutter siden):

Du er vel heller ikke så seriøs nå? Du sammenligner orginal Logitech-dongle i en norsk butikk med uorginal dongle fra en kineser på Ebay. Du oppgir også helt feil fraktpris hos Elkjøp. Vanlig pakke koster kr 59 og bestiller du med henting i din lokale Elkjøp-butikk så koster frakten kr 0,00.

Ute å nevne navn så er det noen her i tråden som ikke er helt som andre og burde bare bli ignorert av alle ?

For å hjelpe andre som kanskje leser tråden en gang. En slik uoriginal Unifying receiver kan godt fungere. Men jeg har prøvd en slik tidligere da jeg ville ha en ekstra så billig som mulig. Det var en dårlig investering da det var elendig rekkevidde på den. Måtte stå i USB porten på samme sida av pc`n der musa sto. Så vil ikke anbefale det.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Så prisene er der av en grunn? Kanskje jeg er gjerrig, men syns ikke jeg bør betale dyrere en nødvendig.

Logitech Flow

 prøver å sjekke de, er det ny teknologi med bluetooth i stedenfor IR eller ligdene?

Uansett litt sent for har bestilt en, men kan bruke ebay money back warranty om det viser seg du har rett.

Men hvis noen har forslag på ebay så gjerne kom med det. For å vite hva man må betale for brukbart utstyr. Nå er det gammelt tastatur+ mus så vil helst betale så lite som mulig.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...