Gå til innhold

– Det er åpenbart at vi bør skattlegge data


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I foelge definisjonen av "terrororganisasjon", er den Norsket staten nettopp akkurat det - En terrororganisasjon. Det er derfor brudd paa internasjonale lover aa betale skatt til Norge, siden man da i praksis finansierer internasjonal kriminalitet og terror, slik som for eksempel barnekidnapping, bombing av barn i diverse andre land, bruk psykisk tortur, ol. Med andre ord, gjoer man seg skyldig i forbrytelser mot menneskeheten ved aa betale skatt til Norge.

Jeg vil derfor selvfoelgelig oppfordre alle Nordmenn om aa vaere lovlydige, og derfor slutte aa betale skatt umiddelbart ...

Mere informasjon for de som er interessert - https://korrupsjonsjegeren.wordpress.com/2016/04/10/er-det-lov-a-betale-skatt/

Ellers er det jo da forsaavidt interessant at man oeker fosterets levealder ved for tidlig foedsel, ved bruk av nikotin da ...

  • Liker 2
Lenke til kommentar
nebrewfoz skrev (På 15.1.2020 den 16.57):

Du har kanskje ikke lest artikkelen i post #1 ennå?

Var ikke særlig til artikkel å lese hverken i post 1 eller til siden det ble linket til. Hvis du undrer på om jeg trykket på linken i førsteposten som linket til en side som igjen linket til enda en ny side hvor en endelig kunne lese litt, så jo.

Det er både sett&hørt :)

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234
grovetussen skrev (21 timer siden):

Nei, vi er et bra land å leve i på tross av at vi har høy skatt. 

Flytt til et land med liten til ingen skatt da. Og lykke til med helse, utdanning, jobbsikkerhet og det å bli tatt vare på når livet går i oppoverbakke. 

Lenke til kommentar

At folk er uansvarlige når det gjelder personlig data er jo sant. Dette burde løses med utdannelse og holdningsskapende arbeid. Lær folk å beskytte sin datastrøm og hvorfor de bør gjøre det. Spionasje som den hun snakker om fra Tesla burde løses med for eksempel tape eller infrarødt lys. Vet ikke om det var ment som en spøk, men å skattlegge data er vel den dummeste ideen siden noen prøvde å kontrollere trykkpressen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
On 1/16/2020 at 2:36 PM, JØI said:

Tenk at noen enda ikke forstår at Norge er et bra land å leve i fordi vi har høy skatt.

Forstår. Italia er et bra land å leve i fordi de har høy skatt og Sveits et dårlig land å leve i fordi de har lav skatt :laugh:

Blant vestlige land så er det ingen sammenheng mellom hvor godt et land er å bo i og deres skattenivå.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
On 1/17/2020 at 6:06 AM, JØI said:

Flytt til et land med liten til ingen skatt da. Og lykke til med helse, utdanning, jobbsikkerhet og det å bli tatt vare på når livet går i oppoverbakke. 

Jeg har flyttet til et land med flat 15% skatt og stortrives. Min datter ble født her på et flott privat sykehus, og det kostet omtrent ingenting (fordi sykehuset og de ansatte der også har lav skatt). Jeg tar vare på meg selv fordi jeg sparer penger på egenhånd noe som er mulig pga. lav skatt. Lav skatt kan anbefalles - jeg flytter aldri verden tilbake til Norge igjen.

Endret av Capitalist Hippie
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234
Capitalist Hippie skrev (32 minutter siden):

Jeg har flyttet til et land med flat 15% skatt og stortrives. Min datter ble født her på et flott privat sykehus, og det kostet omtrent ingenting (fordi sykehuset og de ansatte der også har lav skatt). Jeg tar vare på meg selv fordi jeg sparer penger på egenhånd. Lav skatt kan anbefalles - jeg flytter aldri verden tilbake til Norge igjen.

Får håpe du ikke mister jobben da. Eller sparepengene. Det er jo sånne land det er «gøy» å vær fattig.

Lenke til kommentar

Skatt på data er jo egentlig greit da, men den må gå den riktige veien. De firmaene som samler data om oss, har et enormt større forbuk  en det vi har, og det er de som burde skatte av muligheten til å samle og bruke den dataen. Den er uansett såpass verdifull for dem, at de hadde lett betalt i bøtter for å kunne fortsette. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...