Gå til innhold

Snu noe negativt til noe positivt


Pliscin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Det betyr at teknologien har kommet langt. Vet ikke så mye om dette, men vil tro at de styres elektronisk og i fra en sentral. Det er mer presist, mer pålitelig og krever mindre fysisk jobb. Man trenger ikke risikere at fyrvokteren blåser til sjøs når det er uvær heller. Det er også et ensomt yrke har jeg inntrykk av. Så jeg tror det gagner de fleste at de er elektronisk styrt, så kan man heller åpne for besøk og overnatting for de som ønsker det.

Miljøpartiene har en politikk som tvinger folk til urbanisering og straffer mange næringer, bla.a jordbruk og fiske.

Lenke til kommentar

Normalt er Dagsrevyen fylt av seriøse og dystre saker. Men når MDG glimter til med sitt nærvær; så blir Dagsrevyen rene komedien å regne mtp sakens innhold. Så det gir i det minste litt god underholdning. 95% kutt av klimautslippet i 2035 sa du? Humorprisen 2021 går til *trommesolo* - M D G.

Vi har ikke et realistisk og seriøst grønt parti i Norge.

Lenke til kommentar

Som heldigvis gir større, mer seriøse partier makt, som evner å ha to tanker i hodet samtidig. Og vi slipper at Norge tar store skritt tilbake til steinalderen ved at de ikke kommer til makten.

Klimaverstinger, som f.eks Kina gir beng og litt til i klima, noe som øker trykket på bla.a Norge.

Lenke til kommentar

Det bor 1 milliard mennesker i Kina. Det er garantert  mange kinesere som forsøker å dra landet inn i en mer trygg og grønn fremtid.

Jeg er mann og heterofil, men liker å se  "kvinnevennlige" programmer på tv som fks "Skal vi danse", "Første date" og jakten på kjærligheten.

 

Lenke til kommentar

Du slår et slag for likestillingen ved å interessere deg for program som kanskje en overvekt av det motsatte kjønn ser på. Dessuten kan det gi deg bedre sosiale skills, og noe å prate med damer om, og ikke minst slippe kamp om fjernkontrollen hvis du ser på tv med en kvinnelig makker. Sant skal sies så liker jeg å se på slike program selv, minus Skal vi danse. Jakten på kjærligheten er jo en nasjonalskatt av et program.

Jeg er veldig selvbevisst av meg, noe som gjør at jeg er usikker på meg selv og gransker meg selv mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...