Gå til innhold

Snu noe negativt til noe positivt


Pliscin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At Elkjøp selger pcer som ikke fungerer er i seg selv hårreisende. Så da sier det seg selv at man ikke får garanti på et kjøpt produkt som er defekt. Men da kjøper du ikke pcen. Det er verre med pcer som slutter å fungere skikkelig etter at du har kjøpt den. 😜 

Man får hull i tennene av å drikke for mye brus.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er det bimmelim? Ja da er du iallefall ikke dehydrert. Er det nr 2 så kan du glede deg over at du gir dasspapirfabrikkarbeiderne en jobb å gå til. Dobesøk gir deg også et avbrekk i fra hverdagens kjas og mas, og du får et pauserom til å reflektere og tenke over ting.

Jeg er stresset om dagen.

Lenke til kommentar

I disse covid-tider er det en fordel å ikke være for sosial. Samtidig er man tvunget til det, og da har du en fordel siden du vet å klare deg alene. Dessuten er det å være selvstendig og klare seg på egenhånd en stor fordel i det virkelige liv. Til syvende og sist har man bare seg selv. Det er mange som sliter med det samme, så du er ikke alene i båten. Heldigvis i vår tid behøver man ikke være så sosial som man måtte før, i dag kan man gjøre det aller meste hjemmefra. Alt fra å jobbe, være i møter på teams, handle mat/klær/div.

Jeg føler at tiden ikke strekker til alt jeg vil gjøre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Du har selvinnsikt nok til å innse slike ting, og da har du sannsynligvis ressursene til å gjøre noe med det/gjøre det beste ut av det. Penger kan man alltids skaffe, det samme med briller. Kronisk sykdom kan man leve godt med om man er flink til å planlegge/organisere livet sitt. Av og til er det kjipt ja, men tenk så mye værre det kunne vært. Og tenk på hvor medisin/vitenskap er i dag, og hvor det kan ta veien. Det er faktisk håp for å bli frisk.

Jeg oppfattes som en person som er likegyldig til mye, selv om det ofte er stikk motsatt.

Lenke til kommentar

Likegyldighet er kulturelt sett et negativt ladet ord. Selv om det faktisk er en særdeles god personlig egenskap. Det betyr sannsynligvis at du er en rolig og sindig person. Altså; du har kontroll på følelsesregisteret ditt og føler deg trygg i egen kropp - uten at ting eksploderer ukontrollert i alle retninger. Jeg tror folk som er nokså balanserte unngår en mengde stress og indre uro; som kan føre til all verdens tilstander slik som hjerteflimmer, slag og infarkt for å nevne noe. Når du drar på åra vil du ha en "mystisk aura" over deg - samtidig vil folk akseptere mer og mer et nokså "flatt" reaksjonsmønster - selv om du på ingen måte er flat. Det finnes de som kan se en hel komedie-film uten å le høyt eller heve et eneste øyenbryn; men fremdeles tenke at filmen er morsom. Så er det dem som er helt motsatt; som ler høyt av det meste artige som skjer.... og helt ærlig, det høres mest slitsomt ut.

Jeg har 10 tomatplanter på uteplassen min, men tror ikke det er nok sol til at jeg får dyrket frem tomater i sommer.  

Lenke til kommentar

Naboen dør. Men det du ikke vet, er at naboen var en høyreekstremist og en leder for hele det radikale miljøet i Agder fylke. Han var i ferd med å bli forfremmet til nasjonal leder for XXXX (jeg har ikke lov til å nevne det navnet). Så sånn sett ble verden litt tryggere. 

Nå er det vanskelig å være homo i Ungarn.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...