Gå til innhold

Modde et OLED TV?


Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe OLED TV nå som Nrk-avgifter ikke lengre er ei greie, så bruke det som gaming monitor. Men, noe som plager meg veldig med TV-apparater er deres glossy finish. Finnes jo allerede HDMI 2.1, 120 Hz 4K, Variabel Refresh Rate (VRR) å få f.eks. i fra LG sine 2019 og 2020-modeller.

Går det an å gjøre en OLED TV som i utgangspunktet er solgt som glossy om til matt skjerm? Hva ville dere foreslått. Påklebingsfilm?

Matt spraylakkering? :p?

 

OMG

 

Må passe på å ikke sniffe for mye av produktene ?

 

Endret av G
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom det hadde funnets en lekker rimelig og enkel løsning så hadde jeg vært villig til å gjøre offeret for å få kjøpt meg en rimelig glossy OLED.

Det beste hadde naturligvis vært at EL-kjedene hadde hatt baller til å si at vil selger så få glossy TV, fordi folk vil ha matt tilbake til produsent. Sannheten lyder nok ikke slik, men du forstår sikkert hva jeg er ute etter. Altså et reellt valg i butikk mellom matt og glossy. Jeg ønsker meg tilbake til 2006 og nyere når matt TV-flatskjerm fortsatt var tilgjengelig, men med den nye flott oppløsningen, det nyeste HDR selv om en mistet 5 % av effekten ved å gå for matt.

Klarer bare ikke tanken å flytte ut av en PC monitor og begynne å nytte en glossy TV til gaming i stue og en annen glossy TV som storskjerm til PC/Gaming på kontor. Har ikke eid TV siden den som er kassert, kjøpt i 2006. Er omtrent så jeg kvartveis vurderer prosjektor, men vil egentlig ikke, fordi det ikke kan måle seg 100 % med TV-skjerm.

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...