Gå til innhold

Samsung Galaxy S20/S20 Plus/S20 Ultra


nor50

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Christoffero89 skrev (7 minutter siden):

Er samsung s20+ verdt å oppgradere fra s10+?

Mest sannsynlig ikke. Kommer nok helt an på hva du bruker den til.

Hadde selv ikke giddi hvis det ikke var for at min S9 hadde knust skjerm. Det har ikke akkurat vært veldig stor utvikling på mobilfronten de sist årene. Selv batteriet på den er enda fortsatt grei for mitt bruk, var grunnen til at jeg oppgraderte til S9 fra S6, da batteriet ikke holdt lenger. På S9 droppet jeg trådløslading, og satt USB lading til lav hastighet, og selv med lading til 100% daglig, så er det fortsatt ikke tapt seg veldig. Er nok veldig lenge til jeg går tilbake til trådløs lading. Varmen dreper dem ser det ut som.

Lenke til kommentar
11 minutes ago, _KroSjefen_ said:

Eg er på S8 standard og vurderer nå S20+. Ultra viser seg for voldsom og kamera er faktisk svakere enn S20+ bortsett frå zoom. 
Mobilen er meir eller mindre ein fasttelefon med lading 2-3 ganger for dagen :D  Hvis S20+klarer 2 dager med moderat bruk så blir det nok den. 

Kameraet på ultra er jo ikke svakere enn s20+? 

Lenke til kommentar
2 minutes ago, Christoffero89 said:

På enkelt eom rådet jo.  Pikslene er større på s20+ og den har dual pixel så fokuserer bedre.  Sett flere videoer med sammenligning og syns ikke ultraen rettferdiggjør mellomlegget. 

Interessant. Vurderer ultra pga jeg likte kameraet godt i tester, samt zoomen selvom det naturligvis blir en "novelty" I tillegg til størrelsen. Men om kameraet er såpass merkbart dårligere er jo det noe å tenke på. 

Lenke til kommentar

Ifølge han karen her på youtube så ser det ut som S20+ produserer skarpere bilder spesielt på night mode. Den er heilt på høgde med Ultra på ting som ikkje innebærer superzoom. Då ser eg ikkje hensikten med store, tunge Ultra. Det kan også virke som den brukar meir batteri pga den store skjermen. At batteriet er litt større enn S20+ tviler eg på veier opp, men dette blir spekulasjon. 

 

S20 Ultra VS S20+ Camera comparison.

Lenke til kommentar
  • Gjest klistret denne emne
  • Hårek avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...