Jump to content
MrMidget

Bærbar gaming med bra skjerm

Recommended Posts

Har en stasjonær med noe av det beste du får i dag, men er mye ute over alt og skulle trengt meg en bærbar maskin også.. 

Er en jungel av alt mulig der ute så vanskelig å finne den maskinen som gir mest for pengene samtidig at den er kraftig nok. 

Jeg takler ikke lagg i spill og blir frustrert av trege ting, så den kan ikke være noen sinker.. Men ønsker heller ikke bevege meg over 20k.. Noe rundt 10 / 15k helst. 

Spiller i dag modern warfare, Pubg, cs go og lotro for det meste.. Skjerm og tastatur må være bra 

 

Noen tips? 

Share this post


Link to post

Jeg vil påstå at jeg har en ganske kraftig PC, og jeg kunne aldri gått for denne.

Det som trekker ned for meg er mangel på g-sync, svakt skjermkort og kun 72% NTSC, ganske dårlig fargespekter sammenlignet med andre skjermer. M.2 er heller ikke Nvme, så de kunne like godt slengt inn en billig SATA SSD. Er såpass mye kompromiss og dårlig hardware på den multicom PCen, som gjør at jeg tror man ikke vil bli fornøyd dersom man har noe av det beste som finnes til stasjonær. Nå vet jeg ikke hva du har, men jeg kunne aldri kjøpt dette.

Jeg måtte nok gått opp til Acer predator om jeg noen gang skulle kunne vurdert bærbar til gaming. Til sammenligning, har en bærbar, som jeg bruker til jobb og den kostet 14k, og er ikke sterk nok til gaming. Det er dyrt med bærbar om du skal ha en skikkelig gamer: https://www.komplett.no/product/1134457/gaming/gaming-pc/baerbar/acer-predator-triton-500-156-fhd-144hz

Til budsjettet du nevner kan denne funke. Billigste inngangsmodell, mye tilfelles med de dyrere modellene i serien, men mangel for g-sync: https://www.komplett.no/product/1134456/gaming/gaming-pc/baerbar/acer-predator-triton-500-156-fhd 

Vet det finnes andre merker enn Acer, men gikk blindt etter pris og skjermkort, så da var disse de første som dukket opp. Positivt med «billigste» Aceren er at den faktisk har nvme ssd.

Men, kan jeg spørre hvordan skjerm og skjermkort du kjører i dag? Siden du er så opptatt av skjermkvalitet og ikke tåler lag? Hvilke grafikk innstillinger spiller du vanligvis på, dette er vesentlig om folk skal kunne gi deg konkrete råd til valg av bærbar. Da har man noe å sammenligne opp mot :)

 

 

Edited by Emile the rat
  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...