Jump to content
Sign in to follow this  
tjrb

Noen spørsmål rundt Corsair HX850i. (nybegynner).

Recommended Posts

Hei!
Holder på med å bygge  meg en ny pc, og i den  forbindelse har jeg noen spørsmål angående den nevnte PSU.
Det skal sies at jeg aldri har bygget en pc med en modulær PSU, om det er det det egentlig heter. De tidligere PSUene jeg har eid har kommet med en gitt mengde kabler som kommer ferdig når du åpner esken og disse har vært tilstrekkelig for å levere strøm til maskinen.
Så spørsmålene er som følger;
1. For utenom selve strømkabelen til hovedkort (24 pins) og 8 pins til CPU så er jeg veldig blank. Jeg har ett MSI RTX 2080 Ti som krever to stk 8 pins og en stk 6 pin strøm. Spørsmålet mitt er som følger, hvor på PSU kobler jeg strømmen til GPU? Kablene som følger med står enkelt forklart "PCI-E" men på PSU står det kun 1 plass  "6+2 PCI-E". Dette er en 8 pins utgang. Det er flere 8 pins utganger på PSU men disse er ikke merket. Er veldig redd for å skulle ødelegge noe så derfor spør jeg. For ordens skyld. Ser at mange  spekulerer andre plasser i at man kanskje ikke trenger å koble alle strømkablene til og at to stk 8 pins skal være tilstrekkelig. Det er det ikke i følge manualen til skjermkortet så jeg velger å stole på manualen  her. Når det kommer til manualen til PSU så hjelper den ikke noe på  de spørsmålene jeg har.

2. Enden av strømkabelen som kobles på GPU er jo to stk 6+2 pins. Da står jeg igjen med en stk 6 pins på GPU som er "ledig". Kan jeg da koble en 6+2 pins, slik som den forrige, men da la de resterende inngangene være løse? Det skulle da bli en 2 pins og en 6+2 pins som bare blir hengende ubrukt. Altså at  de ikke er koblet til? Da får GPU tilstrekkelig med strøm, men overflødig kabel vil jo ikke være koblet til noe. Er dette slik det egentlig  skal gjøres? Slik jeg ser det er det ingen annen utvei.
Beklager litt dårlig formulert, men håper dere skjønner.

 

Takk for svar! :)

Share this post


Link to post

Du tenker på teksten i den rød firkanten?

Om svaret er ja så viser den til alle kontakter i den grønne firkanten (altså alle 8pins kabler som ikke kan deles opp)

Tror ikke akkurat den modellen kommer med enkle 6+2 pins kabler for skjermkort, men om den gjør det så kunne du brukt en 2x6+2 kabel og en enkel 6+2 for den siste kontakten for å slippe en ekstra kabel, men det vil kun være en visuell effekt av det.

 

corsair.jpg

Edited by horrorr
Trykkleif

Share this post


Link to post

Takk for svar! Da er det jo like enkelt som jeg hadde tenkt. 
var bare redd for at jeg skulle koble feil å at noe skulle gå skeis. Vil tro at dersom du kobler feil så vil ikke pcen starte? 
 

bare for å være sikker.. den 24-pins som er under den grønne linja er til hovedkortet. Men hvor kommer egentlig strømmen til cpuen? Går den også i 8-pins?

Share this post


Link to post
Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...