Jump to content
Sign in to follow this  
Arodem

Gamle Eldorado Kino i Oslo bygges om til gaming- og e-sportsenter

Recommended Posts

Sitat

Man skal i tillegg kunne leie grupperom og betale timespris for å spille på PC-er, og leie et streamingstudio som har alt man trenger av streamingfasiliteter.

Ser på konseptet som noe positivt i utgangspunktet men skeptisk til denne biten... Det har jo gang på gang blitt prøvd å starte slike gaming samlingssteder helt tilbake til tidlig 2000 tallet. I starten fungerte det, men så fikk hvermansen råd til egen pc så det ikke lenger var behov for å dra til dette stedet som hadde "fasilitetene". Alle går konkurs når alt hardware må byttes ut, altså etter rundt 5år, men de får nok litt mer finansiering nå ettersom investorer kan se på det som "framtidsrettet" så det tar lenger tid å gå konkurs. Unntaket er House of Nerds i Oslo som går i blodrødt hvert år og men har pengesterke eiere som fortsetter å spytte inn penger for å dekke utgiftene. Ønsker de lykke til og håper de beviser meg feil, de har ihvertfall en prima lokasjon.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Innslaget på Level Up tyder jo på at de skal prøve å bli noe mer enn en House of Nerds-klone. En permanent scene for matcher er jo interessant. Tenk deg at to lag inviterer til grudge-match med publikum i salen istedenfor på twitch, og så kan lagene sitte igjen med fortjeneste på arrangementet selv. Det er jo interessant. Noen er naturlige entertainere og kan ha god nytte av en arena å videreutvikle fan-basen sin på.

Det blir også spennende å se hva de finner på av andre ting å gjøre der. Spill-rom har vi allerede på Vulkan, så de må tilby noe mer. Det er viktig at de føles som noen som ønsker å tilby noe til kulturen, og ikke noen som bare forsøker tjene penger på kulturen. Nå virker jo ikke det som en overveiende fare med tanke på at Good Game og Gamer.no er med på laget.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Hei, dette er helt riktig! esport turneringer er så klart noe som vil bli en satsing og som vi håper blir en stor hit! Vi er positive og har god tro på at dette blir ett vellykket prosjekt! :) Det har blitt prøvd noe lignende før, men ikke i denne størrelsen samt det vi kommer til å tilby. Dette blir så mye mer enn ett spill rom :)

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...