Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Informasjonsteknologi 1 (IT 1) som privatist


Anbefalte innlegg

Heisann! Jeg lurte på om noen har erfaring med å ta IT 1 som privatist uten undervisning. Tenker ikke på hva slags temaer osv som dere fikk på eksamen, men mer generelt om å ta det på egenhånd, hvor oppnåelig en sekser er, hva vil et praktisk forsøk på denne eksamen si? Har tatt kjemi 1 og 2, fysikk 1 og S-matte på egenhånd (i Oslo) uten undervisning og det har gått fint, og er generelt veldig glad i realfag har jeg funnet ut! Setter stor pris på alle innspill :) 

Endret av 007hala
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei, jeg hadde denne eksamen og gikk på Sonans. Det var den letteste eksamen jeg noen gang har hatt. Jeg møtte kun på 2 undervisningstimer og det er jeg glad for. Det er fult mulig at Sonans lærere gir bedre karakterer på eksamen for sin egen skyld. 

På eksamen fikk jeg i oppgave om å designe en database. Denne databasen måtte jeg kun designe på ark, og ble ikke spurt om noe rundt MYSQL. Jeg spurte eksaminatoren og han sa at man kun får oppgaver om å designe databaser på ark i IT1. Etterpå ble jeg spurt om basic HTML tags og hva CSS er. Thats it og fikk 6. Dette var i Oslo og i følge læreplanen så er det forventet mye mer enn det jeg ble spurt om. Jeg spurte eksaminator hvorfor eksamen var så lett og de sa det ikke er mulighet for å teste eleven i å lage websider osv.. Mulig jeg hadde veldig flaks med lærer. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...