Gå til innhold

Tobias (21) gjør om bærbare til kraftige arbeidsstasjoner


Anbefalte innlegg

1 hour ago, 0laf said:


ReMarkable er basert på tilgjengelig, til og med ganske utdatert teknologi, utviklet av E-Ink.
At ReMarkable klarte å redusere latency i software ved å fjerne alt av UI og funksjonalitet er ingen stor overraskelse, den store overraskelsen er at de klarte å selge noen av brettene til de ågerprisene de forlanger.

Det finnes nå like gode tilsvarende produkter fra Amazon (Kindle), Sony og andre, til en brøkdel av prisen.

Det er dog langt fra å redusere latency i software, til å klare å oppnå hastigheter som teknisk ikke er mulige å få til, over standardisert kommunikasjon som Thunderbolt 3 og PCI-Express, som ikke akkurat magisk kan økes.

Hvorvidt teknologien er utdatert eller hvordan de løste problemet er irrelevant. Poenget er at eksperter, og de store produsentene, inkludert Amazon og Sony, sa det ikke var mulig å få det til. ReMarkable hørte ikke på dem, prøvde og klarte det. Selv om ikke du var overrasket, så var ekspertisen både hos Sony og Amazon det.

Om Amazon og Sony nå har produkter som er like gode understreker det egentlig bare poenget. De hadde i stor grad gitt opp satsingen på området, fordi de trodde det ikke var mulig. Så kom ReMarkable inn og klarte det. Da ble det bevist at det var mulig. Derfra er det ingen overraskelse om andre også fikk blod på tann, for å få det til de også. Nå var det jo bevist at det var mulig. Men noen andre måtte inn for å motbevise deres fastlåste påstand om umulighet først.

Og nei, de fikk det ikke til bare ved bruk av software og tilgjengelig teknologi. Ja, mye ble gjort gjennom å optimalisere kode, men ReMarkable gikk i direkte samarbeid med E-Ink for å videreutvikle ny hardware i skjermen også.

Og hva du synes om prisen er fullstendig ved siden av temaet. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...