Gå til innhold

Tilbakeholding av varer/deler


Anbefalte innlegg

Hei. 
Vi er to som driver et lite motorverksted på Sør-Vestlandet og har i den forbindelse fått et overhalingsoppdrag på en større maskin. Vi driver med komponentoverhaling og overhaler de aller fleste komponentene selv men akkurat Turbo har vi ikke stor ekspertise innen og har derfor valgt å "outsource" denne til et annet firma som skulle demontere og sende oss en tilstandsrapport med anbefalinger og pris på dette. Vi sendte turboen til dem og de mottok denne på ettermiddagen to dager etterpå. Vi fikk samme kveld en svært svak rapport og anbefaling om å bytte stort sett alt til en totalpris på 360.000,00 NOK.

Vi tok kontakt med et annet firma som sa at de skulle gjøre akkurat samme jobben for 220.000,00 NOK og vi ba derfor om å få turboen i retur. 

Da sender de oss en faktura på 80.000,00 nok eks/mva for "inspeksjon av turbo" og nekter å sende turboen i retur før fakturaen er betalt.
Vi betalte 40.000,00 nok eks/mva grunnet vi hadde allerede bestilt et "overhalingskit" til turboen fra dem som hadde en verdi på 31.000,00 nok eks/mva.

Har de juridisk lov til å tilbakeholde turboen? 
Har noen noe gode råd om hva vi bør gjøre her?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...