Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Overgang fra ukjent til ISO


aklla

Anbefalte innlegg

Jeg bytter bilstereo på en outlander og har nytt anlegg med ISO.

Men det originale har ikke det, så jeg må ha en overgang men hvilken? Og skulle gjerne hatt det i morgen, så helst på type biltema eller noe slikt :)

Legger ved bilde av gammelt anlegg.

20191230_204837.jpg

Endret av aklla
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lite lyst til å klippe nei, vil ha en skikkelig overgang. Finner jo overgang på ebay som ser ut som skal passe, f.eks https://www.ebay.com/itm/ISO-Radio-Plug-for-Mitsubishi-2007-Stereo-Wiring-Harness-Adapter-Connector/273936350227

Men så er det jo to kontakter på original-anlegget til bilen, tipper den andre er til fjernstyring via rattet, det er kanskje optimistisk å få koblet til den også?

Lenke til kommentar

Angående fjernkontroll/rattknapper så styr unna de ebay-greiene. Felles er at de virker, kanskje. Akkurat disse tingene ville jeg kjøpt hos bilradiospesialisten eller lignende sjapper. De har merker som Connects2 til rattkontroller, som faktisk virker. Har prøvd mye rart av ebay-greier, felles er at det er elendige kontakter og programvare til rattkontroll som ikke fungerer.

Lenke til kommentar
aklla skrev (1 minutt siden):

Llitt usikker på type anlegg, men er en haug med tilkoblinger som ikke er i bruk bak på det nye, om det er standard med slike overganger så er det kanskje håp :)
Ellers er det jo kontroller på rattet fra før, trenger bare en overgang :)

Til rattstyringen holder det ikke bare med en overgang, du må ha en som "oversetter" fra ratt til stereo. Du må gjerne tro at dette er enkelt og rett-frem, men i 95% av tilfellene er det alt annet enn det. Tro meg, har montert endel ettermarkeds stereo i biler.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rattstyringene har som regel 2 deler. Én til spilleren og én til rattet/bilen. Du må da ha en kombinasjon som passer. Det er derfor jeg anbefaler å kontakte f.eks. Bilradiospes eller andre bilstereosjapper. De selger dette og vet hva som passer. Og hvis det mot formodning ikke skulle passe så er det enkelt å returnere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...