Gå til innhold

NRK representering av USA


Oddvardm

Anbefalte innlegg

Denne Frk Vestril står alltid på vbeste vestkant når hun rapporterer fra USA. Det samme gjør Hr Magnus. Dette gir alltid et polert bilde av hvordan samfunnet er i USA. De rapporterer utifra ett hensyn om å holde ved like et 'helt sminket syn' på Amerika.Rapportering er også farget av selfølgeligheter og går ikke i dybden. Legg merke til at ingenting blir sagt i NRK om USA mange kontrovesielle avgjørelser i det siste. Elle noen gang er vel kanskje rett å si. NRK er statlig styrt og NORGES politikk er ikke akkurat farget av USA kritikk.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Uderzo skrev (11 timer siden):

Green screen blir ofte brukt til slikt, så de kunne like gjerne rapportert i fra Jurassic Park.

Det er vanlig at de rapporterer i fra der de er stasjonert, hvis de er ute i gatene så velger de ikke gjengområder av åpenbare grunner.

Der de er stasjonert er Whasington DC. Det er plenty av 'andre' strøk der enn hvor de sender fra. Det er alltid i de flotteste områdene som sikkert er de sikreste, men de sier aldri noe eller viser noe av hva realitetene er i USA. De tilbyr heller aldri noen innsikt i sosiale forhold, men rapporterer 'gossip' nyheter som alltid er et bilde av den offisielle versjonen av hendelser man kan finne i avisene. De politiske analysene er enkle og tilbyr aldri noe som helst realistisk innsyn. Sanksjoner rettet mot Europeiske land blir aldri diskutert eller spurt om. Det er rett og slett et falskt og ensrettet bilde av USA NRK formidler. Noe som URIX opprettholder med sine 5 min lange vel redigerte presentasjoner om det som skjer rundt i verden. Og dette betaler vi 6 milliarder kroner for hvert år. Hvor er kritiske røster som Erling Borgen?

Endret av Oddvardm
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

Nå er det fra NRK sagt at 'state of the union' talen til Trump var stort sett sann. Det viser at NRK støtter et høyre radikalt, løgnaktig og korrupt styresett som ikke er i nærheten av noe vi har sett i modere tid. Hvis NRK gadd å sette seg inn i oposisjonens argumenter vil de kunne rapportere bedre. Et godt alternativ for god informasjon er www.dcreport.org. Drevet av David Cay Johnston. En undersøkende journalist som er forman i foreningen for undersøkende journalister i USA.

Frøken Westrihl er tilbake fra sin korte tur ut blandt folk Hun trivdes nok ikke blandt opiat avhengige og fattige folk. NRK bør tenke seg om nå. USA gjennomgår en så radikal endring at den dekningen som de står for er utilfredstillende. Valg fusket i Iowa ble ikke nevnt med et ord. At Bernie Sanders blir motarbeidet av det demokratiske partiet. At Russiagate ble plantet av etterretnings sjefen (John Brennan) i samarbeid med Clintons kampanje og DNC er så innlysende at man lett kan se det utfra rapporteringen fra oposisjonen. Et media landskap som sirkulerer en rekke med Generaler og etterretnings folk hvor alle jobber for våpen produsenter. Alt for profitt. Et maktspill som står om USA's fremtid intet mindre. Så da er nok Frøken Westrihl en parodi for folk som følger med på kampen via internett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her er oposisjonens Jimmi Dore og hans merknader om 'state of the union' talen i kongressen. MERK: Jimmi Dore er den mest ekstreme kritikeren av Demokratene, Trump og Republikanerne. Han er en talsmann for den ytterste venstresiden i USA, men han har et skarpt øye for hva som skjer.

 

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Nå er Anders Magnus i fullt angrep på 'venstre siden' av Demokratenes valgkamp den 03.03.20. Han er et ekkokammer av republikanske synspunkter. Det er skammelig at en NRK rapporter ikke gjenngir realitetene i valgkampen som er helsetjenester for alle, fri utdannelse, slutt på imperialistiske kriger som Jemen og sier til og med at Sanders ikke er en demokrat. Til alles opplysning er han den samme som for 40 år siden. Han stemte imot Irak krigen, økning av militær utgiftene, mot konkurs lover som bare gjelder for privatpersoner (kan ikke kvitte seg med gjeld), mot Dodge Frank loven som gir sentralbanken rett til å skrive ut gjeld som den Amerikanske staten må dekke uten politisk behandling, mot oppheving av Glass Stegal loven som forhindret pensjonsfond å spekulere i høy risiko innvesteringer, for retten til abort, for retten til homofile for at de skal kunne gifte seg, for permanent forbud mot agrepsvåpen, for å stenge loven om fritt salg av våpen på våpen messer, for økning av minstelønn, for lik lønn mellom kjønnene og mye annet som vi ser på som en selvfølge her på berget. Så sier Anders Magnus at han ikke er en demokrat! Detet er en grovt misvisende  fremstilling av hvem denne mannen er. Og selfølgelig sier han ikke et ord om at Elisabeth Warren og Mike Bloomberg er tidligere Republikanere. Heller ikke et ord om hva Joe Biden har stemt for i sin karriere. Skammelig.

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser på Urix og Gro Holm lyver om hvordan Sanders skal finansiere offentlig helsetjenester slik vi har, og alle land i Europa. Hun sier at det skal finansieres med en liten skatt. Hun lyver. Alle som har privat helseforsikring betaler 12.000 $ i gjennomsnitt for en middels forsikring. Det slipper de, ved å betale en skatt som totalt vil redusere kosten fra 12 til 5000$ for en mye bedre helseforsikring. Og så skal en skatt innføres på finansverden som skal finansiere fri utdanning. Hvordan kan NRK holde på slik? Det er forferdelig å høre på.

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

I dag 01.04.2020 er det endelig slutt på frøken bibelstrip's opphold i USA. En mer håpløs korrespondent har jeg nesten aldri sett. Kanskje bare sått av Gry Blekstad Almaas som driver duste programmet Urix. Frøken bibelstrip hører ikke på noen andre enn myndighetene. Hun følger ikke med på hva som skjer i Norge. Dustet, barnslig og lite profft. Gry Blekestad Almaas burde fått sparken for lenge siden. Hva de lirer av seg i NRK når det gjelder Trump er så inn i granskauen at det er bare dumt. De har ingen anelse om hva som skjer noen plass og serverer selfølgeligheter mes jeg har en lett følelse av å høre på la la land retorikk. Og folkens. NRK får 6Milliarder for å servere oss totalt meningsløst innhold. Herregud. Kina blir skrytt opp i skyene og ingen snakker om mobiltelefonene som mangler. USA blir helt feiltolket og slik jeg ser det er Gry Blekestad Almaas den verste reporteren i NRK's portefølje av håpløse journalister.

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

I dagsrevyen 06.06,2020 er Anders Magnus igjen ute med sine barnslige uttalelser. Heldigvis slipper vi å høre fra frøken Vestril lenger og godt er det, men vi hører fremdeles fra dusteprofeten Hallvard Solberg. jeg håper inderlig at folk ikke tar det som NRK lirer av seg alvorlig. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I dusteprogrammet Torp i dag 06.06.2020 interjues demokratenes representant i Norge Lisa Cooper. Torp er vennligsinnet og utfordrer henne med latterlige spørsmål. Torp er en vits, rett og slett. NRK er gjennomsyret av Regjeringens sikkerhets syn og tillater ikke en reell konversasjon. Når vi hører Torp interjue Lisa Cooper snakker han aldri om de uavhengige velgerne i USA. Hører vi på ham og NRK så eksisterer ikke andre fraksjoner i USA enn Republikanere og Demokrator. Så får vi høre livshistorien til Lisa Cooper. Noe som synes greit, men ikke er viktig for det som debatten skulle dreie seg om. Spørsmålene om Biden unngår Ukraina, Obama administrasjonen og den kriminelle bruken av droner, situasjonen i Syria alt som oppegående folk ville ha et svar på. Interjuet var meningsløst. Totalt meningsløst med bare et formål, tåkelegge situasjonen i USA og dermed dempe kritikken av USA. Lisa Cooper's selskap 'The Catalyst' er en NGO med finansiering fra USA og Norge. Et politisk organ som har til formål å underbygge sammarbeidet mellom demokratene og staten Norge. Hun burde få en masse spørsmål som går mot den realistiske situasjonen i USA og relasjonen til Norge. Hun blir klappet på kinnet og tillates å spre disinformasjon (eller kanskje manglende) om situasjone vi har i dag. Konklusjonen om Torp er at han er en vits.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

I dagsnytt 18 i dag 08.05.2020 ble Anders Magnus spurt om droppen av tiltalen mot Michael Flynn. Her blir Trump kritisert for å bruke politisk makt mot byrokratene. Vet ikke helt om jeg er enig i det. Obama holdt på med ulovligheter i Ukraina og de visste at Trump ville avsløre dem så fort han kom til makta. Derfor satte de igang med en sting oprasjon tenkt ut av John Brennan & James Clapper. Christopher Steele har avgitt forklaring ovenfor en Britisk domstol (noe vi ikke hører om) at dossieret hans var egentlig et bestillingsverk fra Amerikanerne (DNC og CIA) hvor emnene han skrev om i sitt 'dossier' var gitt ham av to advokater fra DNC. Clinton var instrumental i dette og nå brenner det en flamme som stadig får næring. Man skal merke seg at Obamas allierte (Tyskere og Briter) legger press på Ukraina for å gjenninsette Mikheil Saakashili (https://en.wikipedia.org/wiki/Mikheil_Saakashvili) i Ukrainsk regjering. De bruker IMF som brekkstang som alltid. Frankmennene er rasende (takk til dem) for utviklingen og vil ha slutt på den sikkerhets politiske gamblingen som nå foregår på bekostning av Ukraina. Dette er en seier for demokratiet og jeg håper at Trump og hans Riksadvokat William Barr får fatt i disse folka. Statsadvokat Robert Durham har los på John Brennan og James Clapper. Håper at han kan få lagt i bakken Hr Obama også. Det ville vært en stor seier og en massiv forbedring av sikkerhets situasjonen i Europa.

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

I dagsrevyen i dag 24.05.2020 sier igjen Tove Bjørgås at Kina blir styrket, mens USA blir svekket. Hva er det som gjør at hun kan si at Europa støtter Kina? Støtter Europa et totalitært styre fremfor (selv med mangler) et fritt demokrati? Hva er det denne Tove Bjørgås og har hun fått beskjed om å si det hun gjør? Hun har ihvertfall ikke kunnskap eller innsikt for å konkludere som hun nå gjør. Hun fremstår ikke som noen uavhengig journalist på emnet i det hele tatt.  Er dette Norsk disinformasjon i aksjon? Har hun fått beskjed å si det hun gjør av Norske myndigheter som er påvirket av NGO provokatører som Lisa Cooper som dikterer overfor Erna hva hun skal gjøre og få folk i Norge til ikke å se sannheten om hva som skjer i Europa og resten av verden. Hvem husker ikke hva Dali Lama måtte gå gjennom sist han var her. Og så husker vi fikeriministeren vår fra FRP i Kina, samt etterfølgende minister fra KRF (Bollestad) og sniken Rød Isaksen's besøk i Kina. Et land som er innvolvert i 'omskolerings leierer og undertrykking av minioriteter, okkupanter av Tibet og mistenkt for å handle med organer (Israel boikotter Kina av den grunn) som de henter fra sine fanger. Et land som stengte nasjonale flyvninger, men ikke internasjonale fra Wuhan. Hva er det NRK holder på med?

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Urix og Gry Blekestad Almås. 3.6.2020. Hva er det hun holder på med? Hun, Lisa Cooper og en annen debatant er helt på jordet. Hun må være den dårligste reporteren NRK har. Hvordan går det ann at NRK kan holde på slik?

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dolg_313 skrev (9 minutter siden):

Så mye sinne....

Ok. Hvor sint hadde du vært? Hvis du ikke fikk noenting som helst, ble banket opp, drept, fikk ikke lån eller andre tjenester. Ikke helsetjenester og måtte leve hånd til munn. Hva hadde du følt? Så holder den hviteste av hvite Gry Almestad Almås på med å snakke til oss om dette som om vi var barn.

Endret av Oddvardm
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...