Jump to content
Sign in to follow this  
vit3llu5

Oppstarts problemer etter oppgradering

Recommended Posts

Hei

Bestilte noen nye deler :

HK Gigabyte Z390 AORUS Elite, Samsung 970 evo plus m.2, Nettverkskort Asus pce-ac68, cpu I5 9600k, cpu kjøler corsair Hydro h100x, tower fractal Design Define c. 

Gamle deler som fremdeles er i bruk :

Minne Corsair Vengeance LPX DDR4 2400MHz 16GB, MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming 6GB, Corsair CX750M, 750W Psu, Seagate Barracuda 2TB 3.5"

Problemet :

Maskinen starter, har tilgang på bios, bios viser alle komponenter, rpm på vifter og temp på cpu. Skal installere Windows 10 fra original Microsoft usb penn, kjøpt for ca 5 år siden. Når jeg booter fra usb så får jeg valget om 32 eller 64 Windows, velger 64, laster filer, viser Windows vinduet, har den laster sirkelen som går rundt, også stopper begge kabinettviftene og skjermkort viftene og skjermen blir mørk, ingenting skjer etter dette, skjermkortet blir varmere etterhvert så jeg har ikke tatt sjansen å la maskinen stå på lengre en 5 min max, cpu kjøleviftene fortsetter å gå. 

Hva har jeg gjort feil, eller har glemt? 

Hva jeg har gjort :

Fjernet nettverkskort, skjermkort(kjørt via internt skjermkort), m2 disk, seagate disken og begge kabinettviftene. Samme resultat hver gang. 

Det er 1 stk 4x2 pin til cpu(som er tilkoblet) og en ved siden 2x2 pin som ikke er tilkoblet da det ikke fulgte med Psu. Har lest litt forskjellig om denne, noen sier den ikke trengs mens andre sier den bør kobles til, isåfall, hvor får jeg kjøpt enkelt kabler til denne Psu uten å måtte vente i 2 mnder? 

 

 

 

 

 

 

Edited by vit3llu5

Share this post


Link to post

Kommer meg lengere med en oppdatert win installasjon, men stopper etter at jeg har valgt mål disk.  Mål disk et da m2 disken som aldri er brukt før. 

Av og til stopper det opp før jeg har kommet dit. 

Kabinettviftene spinner nå hele tiden, skjermkortet sine vifter stopper fremdeles. 

DSC_0428.JPG

Share this post


Link to post

Er med skrekk å gru jeg skriver... Er så lenge siden jeg holdt på med dette at glemt er alle forberedelser av nytt oppsett... 

Rhoads fikk meg til å tenke litt, joda, flash bios..... Så takk for den ?

Share this post


Link to post

Formatering skjer automatisk, ikke bry deg om det.
Det enkleste er å fjerne de 3 partisjonene du ser i den menyen. Og så bare starter du installeringen. Installasjonsprogrammet ordner resten.

Edit: gikk litt kjapt - det var ikke meningen å gi råd om å slette begge diskene.

Edited by Hårek

Share this post


Link to post

Det er vel to disker der, stasjon 0 og stasjon 1. Stasjon 1 er vel 970 Evo m.2 og den andre er Seagate disken. Beste er vel å koble fra Seagate disken hvis han har noe lagret på den.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...