Gå til innhold

Diskusjon.no søker moderatorer


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

On 1/3/2020 at 3:01 PM, aklla said:

Om man ikke ha frivillig verv uten betaling sparer man alle for litt jobb ved å ikke søke på frivillige verv uten betaling :)
 

Det er nettopp sånne kommentarer som blir for fjasete. Det er ingen her som har tenkt å søke mot sin egen vilje. Sånne Captain Obvious-argumenter kommer fra de som ikke vil bidra til en pågående diskusjon, annet enn å prøve å være vittige. Nøkkelord: prøve.

Det må gå an å ha en diskusjon om emnet, selv om ikke alle synes hvert eneste forslag lukter som en eng av roser.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Aleks855 skrev (På 23.12.2019 den 13.37):

Diskusjon.no er tjåkfull av reklame. Hva med å bruke en brøkdel av reklameinntektene?

 

Hvor mye anslår du at de tjener på reklame hver år?

Hvor mye koster serverdriftingen dems vært år?

Hvor mange av brukerene benytter Ad-block? (Jeg ser kun 1 reklame på denne siden jeg skriver i nå, som ligger inne imellom postene). (Edit: Tok nettopp å testet å hviteliste diskusjon.no på Ad-block, og syntes ikke det var veldig mye reklame som kom opp da, så de for bli liggende slik en stund til).

 

Håper du vet at reklamer på slike sider som dette som oftest kun genererer inntekt når brukerne klikker for å komme til sidene for reklamen. Hvor ofte trykker du på reklamene?

 

Endret av AndersT2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-404071

Vi har valgt å utvide søknadsfristen til 19. januar, og håper at de som føler at de ønsker å bidra med noe - både smått og stort, sender inn en søknad.

Jeg ser ellers at det har vært en del spørsmål rundt hvorvidt vervet er lønnet eller ikke, og det har vi dessverre ikke mulighet til pr. nå. Vi kan tilby mulighet til å få erfaring i TU Media, og mulighet for å ta del i utviklingen av forumet, som jeg tror mange bryr seg om, samt mulighet for å delta på sosiale samlinger. Jeg tror også at vårt moderatorkorps viser at det er fullt mulig å ha høy kvalitet på moderering uten at det nødvendigvis er lønnet. Samtidig - når det er et frivillig verv, er de formelle kravene og forventningene deretter: ikke spesielt høye. :)

Lenke til kommentar

Kan vertfall si som en av de litt mer ferske moderatorene at de siste årene har vært fantastiske. Har fått blitt kjent med en utrolig kjekk gjeng i medarbeider teamet, fått muligheten til å være med på et utrolig artig moderatortreff og føler absolutt at vervet har vært svært lærerikt og belønnende i seg selv som en som har stor interesse for forumet og dets fremtid. Det i seg selv synst jeg er mer en god nok betaling for "slitet" :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Aleks855 skrev (8 timer siden):

Det er nettopp sånne kommentarer som blir for fjasete. Det er ingen her som har tenkt å søke mot sin egen vilje. Sånne Captain Obvious-argumenter kommer fra de som ikke vil bidra til en pågående diskusjon, annet enn å prøve å være vittige. Nøkkelord: prøve.

Det må gå an å ha en diskusjon om emnet, selv om ikke alle synes hvert eneste forslag lukter som en eng av roser.

Jeg er enig med deg i utsagnet, men mener at dette bør være en dugnadsgreie uten betaling. Vertfall for vanlige moderatorer. Det er nok av andre ting man kan tjene mer penger på enn å "passe på" i forumet. Man kan selge jordbær, male gjerdet til naboen eller andre ting. 

Jeg har vertfall ikke tid til flere forpliktelser utover de jeg har. Skal man få inn nye moderatorer tror jeg nok dugnad er veien å få. 

Når det gjelder reklameinntekter så vet jeg litt om dette. Med slike google ads som dukker opp her inne blir det ikke mange kronene av. Man betaler ikke for visninger, men for klikk som evt. Også fører til handling (kjøp). Jeg vil tro prosenten som klikker på disse annonsene er svært lav. 

Jeg mener samtidig at en slik måte og reklamere på blir feil. Jeg mener det finnes langt bedre løsninger enn dette. Man kan feks. Forhandle egne avtaler med valgfrie annonsører. Man inngår feks. En avtale med hansens Blomster AS og viser reklamen på sider hvor det er størst sjanse for klikk. Feks. I tråder som handler om familie og samliv etc. 
 

man må selvsagt kunne dokumentere besøkstall og ut fra dette sette en pris. 10.000 kroner i året mener jeg burde være lett match og få til. Inngår man avtale med feks. Fem annonsører til så blir det fort penger av det. Skal jeg tippe så tror jeg de nåværende annonsene drar inn kun en promille av dette. 

 

Lenke til kommentar
agvg skrev (På 6.1.2020 den 20.53):

Var moderator her engang i tiden, da var det jo veldig mye mer trafikk enn i dag så de som tar denne jobben må da ha det ganske greit vil jeg tro.

Som nevnt tidligere så er det jo ingen spesielle krav som stilles, så dette blir uansett en nedprioritert syssel i forhold til andre ting som skjer i hverdagen som man faktisk tjener penger på. Det er vel bakdelen med å ikke gi noen "lønn". 

Men et vist engasjement må man jo ha og man tilstreber seg vel uansett ikke en slik rolle hvis man ikke føler man har noe som helst å bidra med. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...