Gå til innhold

Da Command & Conquer-lydfiler forsvant hentet EA inn samme skuespiller for å spille dem inn på nytt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor var eneste mulighet å spille dem inn på nytt?

Selvfølgelig den beste løsningen når man skal pusse opp. Men finnes ikke lydfilene i alle kopier av spillet? Er det ikke mulig å revers engineere for å få de ut, eller kanskje de til og med ligger løst i en mappestruktur. Men, kanskje var dette veldig komprimerte filer... Sikkert derfor.

Endret av djgudleif
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hei Spill Journalist!

Kan ikke nevne Open RA, Tiberium Dawn, Dune 2000, Warzone eller shattered paradise?

Får ikke EA goodie pakker eller beta keys da eller hva? ;) Vil dere slette denne posten for at jeg nevner disse spillene?

Istedenfor støtte ekte gamere som lager mods til gamle spill med bedre engine, full multiplayer og nye maps GRATIS så shiller dere EA? EA? Really? Electronic Arts som ga oss? C&C Rivals?

Er dere på gamer.no seriøse? Ikke rart det er ingen som har respekt for spill journalister noe lengre.

Til de som vil spille gode gamle C&C så anbefaler jeg moddene nevnt ovenfor, hvis du er mest interessert i singelplayer anbefaler jeg på det sterkeste Tiberian Sun Warzone, det er total overhaul over combatten og mye bedre eyecandy i tillegg til verdnen føles mer alien/hostile enn i vanilla. For de som vil ha MP er Open RA og shattered Paradise fantastiske!

https://www.openra.net/

https://www.moddb.com/mods/tiberian-sun-warzone

(last ned Tiberian Sun client først)

https://www.moddb.com/mods/shattered-paradise

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132
4 minutes ago, Gunman1986 said:

Hahaha Rivals er et reskin av et floppet mobil spill, EA kjøpte opp og klemte C&C klistremerke over. Scammers er ordet du leter etter.

 

Scammers Spiller aldri dataspill altså?

 

Lenke til kommentar

For de av dere som skriver hvorfor de ikke har lyd filene osv, er fordi når EA kjøpte Westwood Studio. Kjørte de alt på DYNGA! Rett og slett hele studiet rett på dynga. Alt skulle hives, er utrolig trist! Jeg har vært i samtale med flere Westwood folk pågrunn av min store Command & Conquer samling.

Noen ting har overlevde av kostymer osv, jeg er heldig å ha noen kostymer ifra cutscene ifra Red Alert 2 og Tiberian sun pluss ting ifra Dune spillene og noe stuff ifra Red Alert 1. Gamle sjefen syntes det var utrolig at jeg hadde fått tak i dem.

Jeg synes det er utrolig kult de har hentet tilbake EVA og laget lydene på nytt med HD kvalitet. Jeg som er enorm fan synes dette er utrolig kult!

Grafikken ifra gameplayet er utrolig kult og jeg snakker med flere moddere som er med å utvikle og hjelpe teamet som har laget store mods til alle C&C spillene.

Det er et stort community anbefaler flere å sjekek https://ppmforums.com/ for mods med mer!

Angående de Warzone osv, anbefaler jeg heller alle å teste Twisted Insurrection for Tiberian sun og Metal storm for Red Alert 2 YR.

Kan nevne flere gode mods til Command Conquer som eksempel Star Wars, til Red Alert 1 er det mye snacks! Har vært en stor beta testers i flere av disse modsene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
On 12/13/2019 at 10:56 PM, Andzel said:

For de av dere som skriver hvorfor de ikke har lyd filene osv, er fordi når EA kjøpte Westwood Studio. Kjørte de alt på DYNGA! Rett og slett hele studiet rett på dynga. Alt skulle hives, er utrolig trist!

Det her er modus operandi for EA. De er en unik og merkelig entitet i spill-bransjen som kjører en slags "brente jords taktikk" når det gjelder hva de kjøper opp. Kjøper en god gammel franchise mange elsker, hyper det opp til tusen, selger så mye de klarer før alle fansene innser at her er det lite av sjelen de elsket igjen, men derimot mye mikrotransaksjoner og andre forsøk på grov melking. EA kan man si er hvor kultfenomen-franchiser går for å dø.

 

On 12/13/2019 at 10:56 PM, Andzel said:

Det er et stort community anbefaler flere å sjekek https://ppmforums.com/ for mods med mer!

Takk for tips! Spilte disse spillene en del i min tid, og gjør meg alltid glad å høre om slikt!

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...