Gå til innhold

Hjelp til feilsøk ?


Anbefalte innlegg

Hei :)

 

Jeg har en LG 42LN613V

Jeg har brukt den mye til ps4. Plutselig en dag begynte skjermen å blinke. Den slår seg ikke av og på, men blinker. som et blinklys på bilen bare saktere. Da slår jeg av og på tv og alt i orden. Etter en tid så hjelper det ikke lenger å slå av og på tv. Tven registrerer ikke fjernkontrollen heller, selv om jeg vet den er i orden. 

Jeg trodde da at noe var feil med min ps4, og tenkte å sende den på reperasjon. Det har den vært på to ganger tidligere. Men når jeg nå kobler på en helt ny xbox med nye kabler skjer det samme. 

Så nå skjønner jeg at det er tv det er noe galt med. Dette er en smart tv, og jeg trykket reset til fabrikk instillinger. Da jobbet tv en stund, før den restartet og jeg kunne velge land og språk.Plutselig virker Fjernkontrollen optimalt til dette. Det beviser jo at fjernkontrollen er helt ok, og at tv egentlig registrer den. Det tyder jo på software krasj om jeg ikke tar feil. Men så må jeg velge hjemme eller butikk. Jeg trykker hjemme og tv gjør rikke noe mer. Man ser den er på, men er svart. Etter ca 5 minutter kommer det opp noe som ser ut som en musepeker designet av lg. Men derfra kommer jeg ikke videre. 

Trykker jeg den av og på, kommer den med en gang, og jeg kan fint velge språk og land med fjernkontrollen, trykker hjem og den går i stå. Slik kan jeg holde på i det uendelige. 

 

Noen som har et tjuvtriks eller noe i ermet her?

 

jeg er ganske sikker på at det er et sw problem. Men etter mye tid på google finner jeg ikke ut noe ...

Endret av Smultring77
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
LMH1 skrev (12 minutter siden):

 

Generielt rådet er å prøve å ta det på garanti først, men er du først uten for garantitid, eller mangler kvittering, og produsenten nekter å hjelpe er dette utrolig råd. Skulle ikke overraske meg problemet gravis kommer tilbake.

Takk for tips og video. 

Jeg skule gjerne prøvd dette, men i og med at både tven virker fint og fjernkontrollen også på de første vinduene av menyen, så mener jeg at dette ikke kan være annet enn software ... 

 

skulle visst om man kunne flashe tven via usb, evt hvordan man fikk koblet den til en pc ell

er eller eller ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...