Gå til innhold

Sony Xperia 5


Trond HB

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Etter den siste programvareoppdateringen har jeg hatt problemer med til dels svært hakkete lyd i Tidal og at smartklokken (Samsung Gear S3 classic) kobler seg av telefonen med ujevne mellomrom. Når jeg tar bilder med manuelle instillinger så henger telefonen når bildet tas og alle apper som er oppe slutter å fungere.

 

edit: felles er at begge bruker BT så begynner nesten å lure på om det kan være noe der. 

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar

Skjer ikke hos meg når jeg tar bilde m. manuelle innstillinger. Bruker ikke Tidal eller smartklokke men BT funker fint på hodetelefoner og KEF LSX  ihvertfall. Er ei oppdatering på vei som kommer til Norge etterhvert:

Sony is updating its two current flagships with a new firmware update that adds the 1 March 2020 Android security patches. The Sony Xperia 1 moves from build number 55.1.A.3.49 to version 55.1.A.3.107.

The Xperia 5 normally gets the same build number, but for this month, the latest update is rolling with version number 55.1.A.3.112. We haven’t noticed any other changes, but if you have updated let us know your impressions in the comments below.

Endret av Trond HB
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har akkurat fått meg Xperia 5 og kom fra Oneplus 7t. Noen som har klart å fjerne den forferdelige skin smoothingen i kamera, spesielt i selfie modus? Jeg har skrudd av smoothing effekten i innstillingene i kamera appen, men fortsatt er det på. Greit førsteinntrykk hittil, men lurer på om jeg fort kommer til å savne Oneplus gitt 

Endret av fflex
Lenke til kommentar
7 hours ago, ilpostino said:

Irritert meg over det samme selv men ikke tatt tiden til å finne ut hvordan det fjernes. 

 

Er det da du bruker modusen som heter selvportrett? Er det ikke bare å ha den på manuelt å så bytte til selfie kameraet?

Er veldig godt fornøyd med kameraet. Har en Facebook venn som akkurat har fått seg en Samsung S20 Ultra som skryter så av kameraet men jeg må innrømme at jeg synes bildene jeg tar med Xperia 5 er mye bedre. Bruker stort sett manuelt og 4:3.

Lenke til kommentar

Ja det er selfie kamera som er den verste synderen, bruker ikke selvportrett modusen. Jeg er en mann på 36 år og ser ut som en 15 år gammel gutt med denne telefonen. Ikke at jeg tar selfier hele tiden, men unødvendig uansett at det skal være et problem, til og med på snapchat. Spesielt i dårlig lys, så blir ansiktet særdeles "mykt".  Har dere sett på spm mitt om Volte /4G-tale? 

Endret av fflex
Lenke til kommentar
Trond HB skrev (På 13.4.2020 den 3.43):

Er det da du bruker modusen som heter selvportrett? Er det ikke bare å ha den på manuelt å så bytte til selfie kameraet?

jeg har en mistanke om at denne henger igjen. Prøvd å gå over til manuelle innstillinger men ser ut som det er filtre fra et visst varmt sted fremdeles.  

Lenke til kommentar

En annen sak er fingertrykkavleseren.  

Jeg har erfart at den fungerer når den orker å fungere, vil si en suksessrate på ca 75%. Beskrevet her: https://forum.xda-developers.com/xperia-5/how-to/fingerprint-sensor-discussion-t4003611

Hvordan er erfaringene deres?  Utrolig at det skal være et problem i 2019/2020. Den er dårligere enn min Nexus 5X som ligger i skuffen, og den ble lansert i 2015

Endret av fflex
Lenke til kommentar

Forsøker ikke å svartmale telefonen, fordi det er en god telefon. Dog, jeg skjønner virkelig hvorfor Sony sitter med en ubetydelig markedsandel. De har rett og slett ikke fulgt med i timen, og klarer ikke å konkurrere per i dag med de store selskapene, og ikke minst alle "up and coming" Kinesiske selskapene. Jeg tør å påstå at veiledende pris på Sony Xperia 5 burde være 5500 kr, slik produktet er i dag. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
On 5/9/2020 at 10:27 PM, ilpostino said:

Jeg synes lederen for fingeravtrykk funket helt greit før men etter oppdateringen funker den sjelden.

Har ikke merket noe forskjell på fingeravtrykkleseren etter siste oppdateringa. Funker stort sett bra her men en må passe litt på at den er ganske ren.
Har ett problem med at videoer (facebook/YouTube) begynner å gå i slow motion etter noen ukers bruk. Funker normalt igjen hvis jeg restarter telefonen. Andre som har vært borti det samme?

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Ser at jeg nå kan få Xperia 5 på tilbud til 5000kr. Har en Galaxy S7 i dag som jeg vurderer å bytte ut. Er litt usikker siden den fortsatt fungerer meget bra bortsett fra litt svakere batteri.

Hva tenker dere?
Det er da en ganske bra pris?

Hvordan er status her? Er folk fornøyd med sin Xperia 5? Hvordan er batteritiden?
Argumenter for og i mot eventuelt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...