Gå til innhold

Nå begynner ski-helvete igjen


Oddvardm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Oddvardm skrev (8 minutter siden):

 

Du har garantert nytte av mange ting som vi andre betaler skatt for men selv ikke har nytte av. Hvorfor skal vi betale for "marerittetene" dine? Sport er en stor del av de aller fleste kulturer, og ski står veldig høyt i Norge. 

Jeg ser sjeldent på skisport, men liker veldig godt det engasjementet som er rundt skisport og blir litt mer interessert når jeg er rundt folk som er gira og investert i det som skjer på skjermen.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (7 timer siden):

Trådstarter har et godt poeng.
Staten har bestemt at ikke alle bruker veier derfor skal de betales av bilistene med bompenger mens alle bruker NRK og liker deres skihysteri så derfor skal alle betale for det. 

 Det er ikke logisk. Få NRK over til betal-TV så de som vil se på møkken får finansiere den. 

 

Akkurat ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Norges skiforbund får som hatten passer. Hva i svarte er det vi holder på med her på berget? 350.000000,- Kr med over 300 ansatte! Unger på høydeopphold og vet ikke hva. Unger satt utenfor fellesskapet. Tragiskiske forhold med tilbakegang til 50 årene. NRK sender ustoppelig den ene konkuransen etter den andre i nasjonal propaganda forherlighet. Ski-helvete er i sannhet kommet for å plage oss igjen.

Endret av Oddvardm
Lenke til kommentar

Med svak krone, Nav skandaler, skate skandaler, rike blir rikere, fattigere blir fattigere,  banker begår hvitvasking  og herrefotball er nå så amatørmessig at det bare bør legges ned.  Er det kanskje greit at det er én ting norge fremdeles gjør brukbart. Ikke at jeg kommer til å se på det, det er dritkjedelig.

Men ingen vil høre på mitt forsalg om å la skiskytterne bruke bazooka i stede for de kjedelige .22 riflene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wbFCx2dJiX

Når det gjelder skisporten er jeg uenig, men enig i resten. Og det er vel litt av greia her, at vi alle har forskjellige behov, men betaler sammen for hverandre.

Med det sagt, så har NRK, eller rettere sagt politikerne et tillitsproblem. Vi kan ikke ha det slik at statskanalen skal servere barn og unge den type samfunns- og individnedbrytende narrativ eller moral som i det store og hele baserer seg på en påtvungen, høyst subjektiv og relativ ideologi. Hvorfor tjener Thor G. Gjermundsen 3.333.000 kroner i året, mens Erna Solberg tjener 1.631.000 kroner?

I tillegg til det du så vidt nevner, kan jeg legge til NRKs Supernytt, hvor barn lekses opp i hvordan det kjønnet man er født med ikke nødvendigvis er riktig, og at det finnes kjønnskorrigerende behandling - og det på den mest naturlige måte som om det var snakk om å klippe håret kort eller la det gro. Dette sitter barneskoleelever å ser på i lunsjen, eller via NRK Super appen på iPadene sine.

 

 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...