Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Mulig å fjerne at websider ser hvilken netteser du er på?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
zanta skrev (13 minutter siden):

Det kan være gode grunner til at en nettleser ikke støttes, som manglende funksjonalitet. Kanskje bedre å bytte nettleser til en som støttes?

Det finnes mange eksempler på nettsider hvor utviklerne er for sløve til å støtte alle nettlesere, eller hvor det av andre årsaker er bestemt at kun enkelte nettlesere skal støttes. Jeg ville derfor forsøkt det som har blitt nevnt over, og sett om nettsiden funket likevel.

Lenke til kommentar
Runar skrev (16 timer siden):

Jeg bruker ikke Opera så jeg kan ikke garantere at de virker, men jeg fant disse to utvidelsene som, ifølge beskrivelsene, skal løse problemet ditt:

Valgte den som sist er oppdatert  15 juli iom det var en advarsel om at den andre ikke var sjekket av mod - fungerte fint den ?

zanta skrev (5 timer siden):

Det kan være gode grunner til at en nettleser ikke støttes, som manglende funksjonalitet. Kanskje bedre å bytte nettleser til en som støttes?

Den var støttet fram til nå og alt fungerer på den. Liker ikke at man lager løsninger som blir mer og mer proprietær, så nei, jeg vil ikke bruke det de setter opp at man kan bruke. Nå vet jeg ikke, men håper og tror Opera klarer webstandardene greit og det er det man bør holde seg til slik at brukerne står i fokus, de får velge selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...