Gå til innhold

Valve lager endelig nytt Half-Life-spill – i virtuell virkelighet


Anbefalte innlegg

18 minutes ago, Stormwolf said:

Ikke "gidder"? ta å kjøp jævelskapet til meg da. Ikke faen om jeg punger ut snart 10 000 jævla kroner for noe som bare blir produsert dritt til.

Ser ut som du vet lite om hva som finnes av VR spill, det er veldig mange gode spill nå som definitivt er verdt å spille. Dersom du ikke har en gaming PC fra før så er det jo såklart en dyrere inngangsbillett, men de fleste medium-range gaming PC'er nå til dags klarer fint å kjøre VR. Da er inngangsbilletten 2-3k som Alak87 sier. Maskinvare blir jo også billigere i ganske rask tempo, så det blir bare billigere i fremtiden å kjøpe seg inn.

No man's sky, lone echo, pavlov, elite dangerous, asgard's wrath, robo recall, beat saber bare for å nevne noen få er vel verdt kjøpet av en ny plattform med gaming. Noen av disse er jo også tilgjengelig uten VR men det er en helt annen opplevelse med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes det er spennende at de lager et HL-spill i VR. Half Life spillene har jo alltid vært helt foran hva det gjelder teknologiske fremskritt innen spillmediet, så jeg synes at de nå tar steget inn i VR-verden er skikkelig spennende. Hvis det er et selskap som har mulighet til å gjøre VR mer attraktivt enn det som det er i dag, så er det nok Valve.

Merker jeg savner Vive headsettet nå, men blir vil å prøve å få tak i et Valve Index på et eller annet tidspunkt ?

Lenke til kommentar
FB.032103100538015 skrev (9 minutter siden):

VR headsettet koster 9000, spillet vil koste nærmere 5-600, så nei det er absolutt ikke langt unna ???

Du må ikke kjøpe Valve Index for å spille dette. Finnes mange andre rimeligere varianter. Oculus Rift (evt S), HTC Vive og sikkert flere jeg kommer på nå. I tillegg til at man kan kjøpe brukt. Du kan kjøpe VR-headset å spille dette med til ca 2-3 tusen. Det er langt ifra 10 000.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
59 minutes ago, Stormwolf said:

Ikke "gidder"? ta å kjøp jævelskapet til meg da. Ikke faen om jeg punger ut snart 10 000 jævla kroner for noe som bare blir produsert dritt til.

Oculus Rift - 1990kr

https://www.prisjakt.no/product.php?p=3471153

Oculus Rift S - 4795kr

https://www.prisjakt.no/product.php?p=5125464

Begge kompatible med alle VR spill, inkludert Valve sine kommende spill.

 

Spill som har kommet den siste tiden til VR:

Asgard's Wrath: Score 88 på Metacritic

https://www.metacritic.com/game/pc/asgards-wrath

Stormland: Score 82 på Metacritic

https://www.metacritic.com/game/pc/stormland

Pistol Whip: Score 82 på Metacritiq

https://www.metacritic.com/game/pc/pistol-whip

 

 

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar
Feenyx skrev (1 time siden):

Til alle folka som sier "gidder ikke VR bare for Half-Life", da blir det ikke mere Half-Life på dere, enkelt og greit.

Valve er på VR-kjøret, et eventuelt HL3 i fremtiden blir garantert VR only fordi det er eneste/mest nyskapende som finnes.

Jeg ser på HL:A som tå eller tre i vannet for å teste temperaturen. Om det slår an, så får vi kanskje HL3 (eller i det minste HL2 episode 3) om en 5-6 år, når VR er blitt litt mere allemannseie, og enda bedre hardware finnes

Om det skulle bli så populært kan eg heller kjøpe det seinare. At det blir satsa på VR betyr ikkje at det blir ein stor suksess. Og om Valve vil utvikle Half-Life 3 eller ei anna fortsetjing på HL så vil det nok koma i ikkje-VR-versjon òg. I alle fall inntil VR eventuelt er det som tar over, noko eg tvilar på. Eg ser ikkje at VR skal koma og tar over marknaden, men vere eit alternativ til vanlege versjonar, der spel enten kjem til begge for at eller eitt av dei. 

Det hadde for øvrig vore litt snodig å fortsetje på HL nå kort tid etter at dei sa at dei ikkje hadde vidare plan for serien, og har avslørt delar av kva som var meint skulle skje.

Lenke til kommentar
Allostasis skrev (12 minutter siden):

Tragisk. Valve er ufattelig late med tanke på så mye penger de tjener inn. Hva med å gi noe tilbake til alle som investerer i platformen deres og faktisk ha høye budsjetter med trippel A spill? Skjer vel ikke med Greed Newell og hans ~32 milliarder formue.

Tja. Du får jo en god plattform. Hvis du mener plattformen ikke er god. Ikke bruk penger der. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...