Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Klaps på kinnet


Gjest b20cf...f6a

Anbefalte innlegg

Gjest b20cf...f6a

Håper dette ikke blir oppfattet som bagatellisering av vold mot menn i parforhold, det er i hvert fall ikke meningen.

Det jeg lurer på er: 

Hvis dama i et oppkavet og fortvilet modus gir mannen et teatralsk klaps på kinnet - kjennes det ydmykende?  Eller hvordan kjennes det?

Kan man forvente at det skal kjennes/oppfattes annerledes hvis kjønnene er byttet om?

 

Anonymous poster hash: b20cf...f6a

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest ad7c1...d58

Anbefaler å la være, det kommer plutselig og mannen kan reagere av refleks. Dama tenkte hun skulle være "morsom" og "pranke" meg med å slå til meg ganske plutselig og hardt, blokkerte av refleks så hardt at hun begynte å grine og fikk blåmerke i armen. Endte selvfølgelig opp med at jeg følte meg skyldig og måtte trøste henne.

Anonymous poster hash: ad7c1...d58

Lenke til kommentar

Hva er et "teatralask klaps" egentlig ? uansett om man er kvinne eller mann, når du tyr til slåing, klyping, lugging eller noen annen form for fysisk utblåsning når du er "oppkavet/i fortvilet modus", så er du i mine øyne ikke noen jeg ville omgåes med. Og hvertfall ikke vært sammen med.

Skrik, hoi, grin, stønn og bann, få det ut, men ikke legg hånd sånn på partneren din, uansett å teatralsk du måtte føle det er. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis man virkelig er forbanna, så er det ikke greit å bruke vold. Og da tipper jeg ingen er i en sånn tilstand at de klarer å gi noe "teatralsk klaps på kinnet". For min del synes jeg det er morsomt med litt lekeslossing, og et dunk i siden min hvis jeg ubevisst har sagt eller gjort noe dumt synes jeg bare er morsomt, og effektivt, for da tar jeg beskjeden uten å bruke så mye ord.

Jeg hadde vel ikke slått opp direkte hvis jeg hadde blitt slått eller fiket til noen ganger. Men over tid, hadde jeg gitt beskjed om at det må slutte ellers blir det slutt. Har noe med selvkontroll og tillit å gjøre. Hvis små-slåing blir greit, hva blir det neste? Mæle til meg i huet med en blomstervase?

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Hvis jeg får et teatralsk slag fra en kvinne får hun et teatralsk slag tilbake. Har vært et par situasjoner hvor kvinner har funnet ut at jeg ikke diskriminerer.

Jeg liker en partner med ryggrad og meninger, men så lenge jeg selv ikke bruker min fysiske styrke for å kontrollere henne forventer jeg at hun ikke prøver å bruke sin.

 

Jeg kunne ikke vært sammen med en person som var så hyklersk at hun mente hun kunne slå meg, men ikke jeg henne.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
henrikwl skrev (27 minutter siden):

Skadene er ofte større på kvinner enn menn, siden menn gjerne er betydelig sterkere enn kvinner, så det synes mye bedre. 

Ofte kan det også vere omvendt. Såg ein rapport ein gong på dette som viste at fordi kvinner ofte er fysisk svakare så var terskelen for å slå med eller kaste gjenstandar lavare. 

Forskjellen er ofte at der mannen må oppsøke legevakta for å sy eit sting etter å ha blitt truffet av ein gjenstad som gir ein godt synleg signal på kor ille det kunne gått, så vil kvinner som blir slått ofte kunne sminke over skaden etter å ha blitt slått. Uten det fysiske tegnet på vold så er det større sjangs for at ingen oppdagar volden før den dagen det verkeleg gikk hardt for seg. 

 

Ellers så meinar eg at eit klapps fyrst og fremst er bruk av vold. Ein skal ikkje bagatellisere volden ved å kalle det ei ydmykende handling, ein knyttneve eller ei slengbemerking er like ydmykande.

Vi må komme oss vidare i samfunnet og begrave gamle myter og forventningar om at menn skal tole å bli slått eller klapsa til når kvinna er utagerande, og at kvinner skal tole å bli befølt av framande fordi det er mein som eit "kompliment" eller liknande bagatelisering av overgrep. 

Lenke til kommentar

Et kutt i kinnet er en bagatell i forhold til brukne kinnbein, neser og kjever. Ingen er tjent med at vi later som om skadepotensialet i kvinner er like stort som i menn. 

Jeg bagatelliserer på ingen måte vold enten det er utført av kvinner eller menn, og hverken menn eller kvinner skal måtte tåle å bli utsatt for vold, men en kvinne på 60kg utgjør ingen reell trussel mot en mann på 80kg, mens det motsatte et rent biologisk og objektivt faktum. 

Lenke til kommentar

Det spørs om dama er trent i kampsport og liv-og-død-situasjoner, dét. Eller er mental ustabil (som menn også kan være) og er hensynsløs nok til å bruke våpen. Alt spørs på situasjonen og villigheten til å bruke hardere vold. Det bunner ut i den psykologiske situasjonen på forhånd, hvor urettferdig behandlet man føler seg og hvor hensynsløs man føler den andre personen har vært, særlig over lang tid. Mange ting som spiller inn før et utbrudd skjer. Et lite slag for å markere at man ikke føler man får mulighet, tid, forståelse eller gehør for sitt standpunkt er den mildeste graden av skalaen, og vold med død til følge den andre. Da er det gjerne dype psykologiske situasjoner som har lange tidsbaner, underbevisst friksjon over lang tid som ikke har fått noe utløp, all logikk bryter sammen. Det er derfor det er viktig å kommunisere i forhold, særlig om dypere temaer, som økonomi, oppdragelse av barn, bosituasjon, jobbsituasjon. Å forstå hverandres astrologiske energi er heller ikke dumt.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...