Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Dragonlove skrev (På 10.10.2020 den 21.38):

Lurer litt på en film her jeg, en Scifi film, har ikke så veldig mye å gå etter da jeg kun så en trailer for denne filmen for en del år siden, vi snakker nok om ett spenn fra 2010 og frem til i dag.

I hvertfall det jeg kan huske fra traileren er at noen sto å pratet sammen høyt på en klippe/fjell mens vi fikk se en blå himmel med flere synlige planeter.

Jeg tor ikke det er noen av de store kjente storfilmene vi har hatt.

Predators?

game-preserve-planet.png

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse
On 1/13/2021 at 12:52 AM, AntonMarkmus said:

Leter etter det jeg tror er en dansk film (i hvert fall nordisk) som jeg så for kanskje 20 år siden. Det var en liten bølge av sånne type filmer som kom ut på den tiden, hvor nokså normale mennesker gjør noe dumt, og ender opp i kappløp med loven og lignende (tenk: typisk Cohen-brødrene-film).

Denne mener jeg handlet om en politiker, i hvert fall noen av litt status i lokalsamfunnet. Vedkommende dreper en kvinne (en prostituert?) ved et uhell, og havner så i dypere og dypere møkk ved å forsøke å dekke over det. 

Mener drapet skjedde ved at to menn og to kvinner hadde en liten "fest" på en hytte eller noe sånn. Og så skal han ene vise han andre geværet sitt, hvorpå denne politikeren (?) fyrer av et vådeskudd igjennom veggen. Så viser det seg da at hun ene kvinnen har blitt truffet på andre siden av veggen. Det er vel den eneste scenen jeg husker. 

Noen som vet?

 

Ingen som klarer å ta denne?

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
MrLuni skrev (På 26.8.2019 den 23.40):

Er det Eternals som skal erstatte Avengers filmene? Eller er Eternals en "sidestory"?

Siden du ikke har fått svar enda, så kan jeg gjøre det.

Eternals skal "erstatte" Avengers ja. Historien fra Avengers skal fortsatt ha skjedd, men fokuset på de neste fasene i MCU kommer til å sentrere rundt disse. Har personlig ikke så mye kjennskap til gjengen, til tross for at jeg har lest mye Marvel de siste 33 årene, så kan ikke gi deg noen info som et raskt Google-søk ikke kan gi deg like raskt. Men forvent at Spider-Man og Doctor Strange kommer til å ha store roller også, i tillegg til Captain Marvel, Guardians of the Galaxy, Ant-Man, og muligens Thor og Hulk. Dette i tillegg til de nye introduksjonene som Shang-Chi og mest sannsynlig Fantastic Four.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...
Dragonlove skrev (På 15.5.2021 den 20.59):

Så en trailer for en film for noen mnd siden, handlingen var om ei jente "Irsk" tror jeg som skulle bli sangstjerne også hadde hun ett par unger hun ikke hadde hatt tid til, mener de bodde hos bestemoren.

Er en ganske ny film, noen som vet hva film det kan være.

Edit, svarer meg selv jeg, Wild Rose het filmen :) 

Endret av Dragonlove
Lenke til kommentar
Holmi skrev (16 minutter siden):

Hei. Jeg leter meg gal etter en gammel film🙈 Den handler om en mann som banker kona si noe forferdelig. Jeg trodde filmen het En bønn om nåde, men finner ingen filmer med det navnet noen plass... Noen som vet? 

 

Det er ikke en film om en kvinne gift med en iraner er det? Jeg husker ikke navnet (Kan det være "Ikke uten mitt barn?"). Hun prøver å flykte fra landet. 

Så husker jeg en som heter Sleeping with the Enemy (1991) med Julia Roberts, men denne filmen har en av disse karikerte film psykopatene som filmkarakter, og er egentlig litt kunstig. 

Endret av michaelhe
Lenke til kommentar
Holmi skrev (3 minutter siden):

Takk for svar. Nei, det er ingen av dem. Mannen er helt psykopat. De får en unge sammen. Kona kommer seg vekk en liten stund, før han dukker opp og nesten tar livet av henne på åpen gate, mens fullt av mennesker står irundt å ser på😢

Hvor gammel er filmen? 

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

En film jeg skulle hatt navn på, men husker dessverre svært lite. En zombiefilm. En gjeng mennesker befinner seg i et skur/uthus/låve, og skal filme en eller annen scene. Damen som har hovedrollen befinner seg i lenker. Under filmingen forvandler hun seg til zombie (drar i lenkene og er ganske enkel). Rundt 2013-2016 kanskje? Vet ikke helt.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Husker noen glimt fra en film jeg så for jeg vil tippe rundt 15-16 år siden. Filmen ble nok laget etter 2000 tallet når jeg husker kvaliteten på selve filmen(kan godt vær slutten av 90tallet også) Så alt fra slutten av 90 tallet til 2005/07 vil eg tru den ble laget.

Tv1000 eller canal film kanalene, noe slikt den gikk på.


Science fiction

Virus eller noe som infiserte mannfolka der, de gikk bananas, drept damer, muligens overfall også, smule usikker der.. Akkurat som de mista hemningene

Husker spesielt ene scenen, hvor det er en familie på 3 stk som prøver å "flykte", hvor familiefar blir infisert av ett eller annet å prøver seg på fruen å dattera, så smeller fruen/mor til an, slik at han "våkner" å ber de løpe.

Plutselig så kommer det noen aliens å "hjelper" damene.

 

Såg ikke begyhnnelse av filmen, havnet mitt i, skulle skrive ned filmen når jeg sku sjekke avisa, men så ble det aldri gjort. Har innimellom tenkt på denne når jeg har kikka etter filmer å se, da jeg har sitt en del. Kunne veldig gjerne sitt denne fra start av.

 

Noen som kan hjelpe?

Endret av sveibuen
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg så en fransk film for mange år siden, som jeg ønsker å se på nytt. Men husker ikke hva den heter. Den er trolig fra 80- eller 90-tallet. Miljøet minner om Kilden i Provence.  Den handler om en ung mann som har vært med i første verdenskrig.Han har ikke noe familie, Historien starter med at han ankommer en liten landsby, der han har arvet et murhus som for han er ukjent. Han ønsker å sette det i stand og bruke det som sin bolig. Etter hvert viser det seg at dette huset har han bodd i  som baby, uten at han husker noe fra den tid. Det kommer fram at familien hans ble drept da noen tok seg inn i huset en kveld og kaldblodig myrdet alle.  Han var den eneste som overlevde ved at moren la ham i en kommodeskuff da hun forstod hva som holdt på å skje. Som baby ble han så tatt hånd om av andre, og har vokst opp uten kjennskap til familiens egentlige skjebne. Tre omreisende håndverkere (jøder?) ble etter drapene  dømt til døden og henrettet for ugjerningen. Det viser seg at dette har vært justismord, de egentlige morderne lever i beste velgående i fremskutte posisjoner som ledere i landsbyen. Den unge mannen tar sin hevn ved å arrangere ulykker, slik at de skyldige får sin straff. Noen som kjenner til denne filmen?

Endret av T.France
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Filmen begynner med at en mor mister dateren sin i en brann. Seinere i filmen er moren i verdensrommet og skal lage en ny sol. Men det ender dårlig og romskipet havner i et annet univers. Romskipet lander på jordkloden i det andre universet og hun finner ut at dateren er i livet. 

Hun vil være med dateren, men blir overtalt til å reise tilbake til sitt univers. Det får de på en eller annen måte til. Men jordkloden der er nå full av aliens som kom når de reiste. Så blir de spist😛

Tror at filmen er fra 2008-2014

  • Liker 1
Lenke til kommentar
lals skrev (27 minutter siden):

Filmen begynner med at en mor mister dateren sin i en brann. Seinere i filmen er moren i verdensrommet og skal lage en ny sol. Men det ender dårlig og romskipet havner i et annet univers. Romskipet lander på jordkloden i det andre universet og hun finner ut at dateren er i livet. 

Hun vil være med dateren, men blir overtalt til å reise tilbake til sitt univers. Det får de på en eller annen måte til. Men jordkloden der er nå full av aliens som kom når de reiste. Så blir de spist😛

Tror at filmen er fra 2008-2014

Another earth? Husker ikke helt handlingen, men mener det var ett parallelt univers eller jord.

Endret av Dragonlove
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...