Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Fått denne filmen i huet, men kommer bare ikke på navnet. Fra i år tror jeg, usikker om har kommet på kino eller kommer. Fant ikke på Filmweb sine sider iallfall.

 

I traileren ser vi historien om en ung dame som blir angrepet og drept(?) av noen mannfolk i ørkenområdet. Hun våkner til liv igjen iallfall og tar opp jakten på mennene. Tror også hun møter på andre folk under reisen og blir venner med dem.

 

Noen som også har sett traileren og vet hvilken film det er?

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg har en film og en serie jeg lurer på om noen kan hjelpe meg å finne fram til.

 

Filmen først:

Jeg husker ikke så veldig mye av handlingen, men jeg mener at den skal være spilt inn i Oslo. Det er noen ungdommer som er ved en damm og bader, og en av de mister klokken sin i vannet og finner den ikke igjen. Senere drar en av de andre til vannet for å dykke og lete etter den, og finner den..

 

Serien:

Det var noe jeg så på Discovery (tror jeg) eller en lignende kanal. Det må ha vært mellom 2008 - 2013. Den handlet om en kone og hennes sønn (og et lite filmcrew) som dro for å finne igjen faren/mannen som hadde reist oppover en elv på en slags ekspedisjon eller hva det var. På vei oppover elven begynner det å skje merkelige ting. De var Amerikanske. Jeg fikk aldri sett den/de siste episodene av dette. Det er altså en dokumentar, ikke noen grøsser.

 

Noen?

Endret av raymond
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Lurer på navnet av en dramafilm fra 2016+ (mener den er fra 2017)

Plot:

Far (skallet+skjegg) og Søn flytter til en annen by for å slippe de vonde minnene fra konas/morens dødsfall, far er lærer (mattematikk) og søn er student på samme skole. Begge har problemer med å gå videre i livet etter tapet av kona/moren, faren mere en sønnen.

Slutter med at faren får gått videre og finner seg en partner som også er lærer ved samme skole (hovedlæreren(som har fransk timer) til sønnen) og sønnen blir sammen med en jente som sliter (kutter seg selv).

 

Du ser aldri moren i filmen utenom på video-opptak, faren syntes jeg ligner på David Letterman (lite hår på huet + skallet) samt litt tynnere (egentlig en kjent skuespiller, klarer bare søren meg ikke å komme på hva han heter), sønnen er også en relativt kjent skuespiller.

 

**edit: Løste seg: The Bachelors (med J.K. Simmons)

Endret av Woltox
Lenke til kommentar

Så slutten på en film: Grøssersjanger antagelig.

- filmen slutter med at en liten jente gjør fingerbevegelser (tvangsmessig «pilletrilling» eller lignende) og hovedpersonen (helten) forstår da at demonen (eller hva det var) nå har besatt jenta og er likevel ikke beseiret, slik helten trodde.

Vel, dette er hva jeg husker. Navnet på filmen?

Lenke til kommentar

Kunne tenke meg å se en film jeg så for mange år siden, men husker ikke hva den het, så her trenger jeg hjelp.

 

Den var Norsk, Skrekk/Thriller, Mye av handlingen foregikk ute på en lite øy ute i villmarken. Tror det var en hytte der. En av karakterene fikk beinet i en revesaks.

 

Husker ikke når jeg så denne på kino, men det kan fort ha vært 20år siden.

Lenke til kommentar

Jeg husker å ha sett enten en film eller en serie på TV for en del år tilbake som handlet om et ran, og hvor man hoppet mye frem og tilbake i tid. Noen som vet hva denne filmen/serien kunne hett?

 

Det er ikke snakk om verken "Nokas" eller "Ran", jeg tror ikke filmen/serien var norsk. Det kan ha vært noen låser med talegjenkjennelse inne i bilde.

 

Takk for alle tips.

Lenke til kommentar
  • Gjest endret tittelen til Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter
  • Gjest klistret denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...