Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Apple TV Pluss problemer..


Anbefalte innlegg

Jeg har brukt Apple TV + (pluss) siden de lanserte det den 1. November..

Har store problemer med å kunne bruke nettleser på en PC for å se Apple TV pluss.. Etter ca 15minutter stopper avspillingen og jeg har bare en mørk skjerm.. (Må refreshe nettsiden og må "spole" frem til hvor jeg tror jeg falt ut). Så vente ca 15minutter til og gjøre det om igjen. Jeg har googlet litt og ser at jeg ikke er alene om det.

Det er en større tråd om det på Apple sitt eget kundeforum også, men ser ingen informasjon om hvordan man kan løse det, eller hva som er årsak.. Og Apple selv har heller ikke respondert

Men er dette uten unntak, funger rett og slett ikke tjenesten deres i en Browser? Er det noen her som faktisk klarer å se Apple TV+ i nettleseren i windows i over 20minutter uten noe trøbbel? Jeg har testet med Firefox og Chrome, men resultatet er det samme.

Ellers har jeg også trøbbel med at nettsiden til Apple sliter med å la meg logge inn på Apple TV+

Jeg går inn på nettsiden logger inn og får en feilmelding om at innholdet ikke er tilgjengelig i regionen.. trykker jeg så refresh (F5) så er jeg logget inn og feilmeldingen forsvinner og alt innhold er tilgjengelig.. Og nei jeg bruker ikke VPN eller noe slikt i dette tilfellet..

Sist vil jeg også nevne at teksting på TV seriene og innhold ikke fungerer godt i nettleseren..  Det fungerer rett og slett ikke alltids..

Når alt dette er sagt fungerer alt selvsagt perfekt på iPad og iPhone.. men jeg hadde håpet at tjenesten kunne ha fungert bedre på en ordinær PC også..

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...