Gå til innhold

erfaringer med trumf visa?


LMH1

Anbefalte innlegg

Har dere erfaringer med trumf visa? for syns systemet de bruker som min side er ganske dårlig, DNB sier man ikke kan bruke trumf kort i appen, det funger dårlig å legge til skandiabanken konto om man ikke har dnb avtale fra før.

Dere får mene hva dere vil men jeg syns dnb er bland useriøse banker man kan finne.

Eneste pluss man faktisk får litt bonus men man har dårlig kontroll på hva man betaler inn så totalsett tror jeg trumf kort blir dyrere en andre banker fordi man ikke ser hva som går inn\ut like ofte som remember og skandiabanken og komplettbank.

Så hva mener dere her er dnb kort kun lureri, men dårlig support?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-YQ8U8xbZ

Skal ikke uttale meg om DNB eller noen andre banker, men kan du si meg hva målet ditt med kredittkort er, så kan jeg prøve å gjøre en anbefaling basert på dette?

fesk: cashback, rabatt, flypoeng osv..

Lenke til kommentar

Ja ønsker kredittkort med mye bonus, men DNB kortene er useriøse med kundeservice og er vanskelig å få opp liste hva man faktisk har  betalt. Så mistenker jeg betaler for mye fordi de har så håpløst system. Siden en brøkdel av transaksjonene dukker opp på minside. Ergo kan banken lett oppgi flere priser samtig uten det er enkelt å bevise for de legger med betalingforsikring i tilfelle sykdom men tviler på det hjelper hvis man faktisk blir syk fordi tar lang tid å få hjelp fra dem, får ikke pdf fil sendt i epost en gang.

Eneste grunn jeg har trumf kort er med viatrumf

Har også komplett og remember og skadiabanken.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Nåla-i-veggen skrev (På 15.11.2019 den 20.20):

Hvorfor skulle det ikke passe? Jeg har aldri brukt Shell Mastercard på noen bensinstasjon. Du må vel være enig at 1 prosent bonus på alle kjøp er bedre enn en halv prosent? 

Nå har jeg også samme problemene som med trumf visa, kundeservice er helt håpløst å forholde seg til, gå raskere å sende brev fra danmark eller nordnorge, enn å få svar på epost. Får heller ikke noe tranaksjoner bare man er minus. Så faktisk syns jeg trumf visa er bedre.

Endret av LMH1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er ikke særlig orientert om de ulike godene andre selskap har, men er fornøyd med trumf visa da jeg har minst 10000kr til rådighet (eks om jeg skulle miste bankkortet), samt mulighet for grei gratis reiseforsikring ved kjøp av utendlandsreiser med kortet. Ved tre tilfeller har jeg hatt behov for support og det har vært effektivt. Ellers ser jeg det popper inn div tilbud fra tid til annen, som med de fleste kortselskap.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Fikk gratis trumfkort ikke kredittkort, på meny wøienega, og brukte yogurttilbudet til 15 kr for normalt 30 kr det fungerte dårlig måtte velge mellom å betale fullpris eller kanselere bestillingen, jeg valgte sistnevnte for betale 130 kr isteden for 60 kr sier seg selv.

Så har flere problemer her? For rart ingen nevnte trumfkort i butikk som er rabattkort.

Butikkene sier de taper på dette så vil tro de gjør slikt bevist for å få lure folk å tro de gjør godt kjøp men er vanskelig å få faktisk tilbudene de har så dermed tjener butikken på det.

Lenke til kommentar

Hva mener du? Har du trumf medlemskap så skaff deg meny-appen. Der ligger kupongene inne. Trumfkortet er ikke et rabattkort (det er egentlig et cashback-kort kan man si), hvor du i tillegg får kuponger (både hos meny og spar).

 

Du må ha vanlig medlemskort, ja. Bare til å ordne deg det. Tar du ett i butikk, så knytt det til kontoen din (det skal de kunne hjelpe deg med), hvis ikke kan du bestille fra trumf-hjemmesiden. At butikkene taper på det er revnende likegyldig - meny har vel et villkår om at kupongen gjelder på én handel (men flere av varene kan du kjøpe inntil 10 stk av - slik som det virker som du hadde planer om å gjøre).

Lenke til kommentar

Jeg har meny appen men alikevel fungerte det ikke, vet ikke om man kan registere samme dag som trumfkortet ble tatt i bruk selv om det står aktivert i appen og fått sms at den er aktivert, eneste jeg vet at butikkene er til lite hjelp hvis det faktisk er problemer. De vet liksom ikke. Så nei ble ikke mye handling i dag. og taper tilog med mobildata på dette, så er ikke særlig importert. Får sikkert svar på mandag men hjelper lite når de gode tilbudene forsvinner.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
LMH1 skrev (På 27.11.2019 den 9.38):

Men problemet er du må kontakte DNB support eller ringe nummer, trumf visa har ikke chat løsning. Som gjør det mye tungvint, ser egentlig det med betalingforsikring som unødvendig men folk for mene hva de vil.

For nysgjerrighets skyld: hvorfor må du kontakte kundeservice titt og ofte i forbindelse med å ha kredittkort? Jeg har hatt kredittkort som jeg bruker til det meste i 15 år, deriblant Trumf Visa i en årrekke, men aldri vært i en situasjon hvor jeg har tenkt på å kontakte kundeservice. 

Endret av Leiferen
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...