Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Er dette normalt? Skuffende batteritid


Anbefalte innlegg

Heisann folkens.

Jeg kjøpte meg nyling en Lenovo Ideapad L340 15 LRH. Generelt sett er jeg ganske fornøyd, men batterilevetiden er dessverre et unntak.

Jeg bruker PCn til å ta notater i forelesninger, og batteriet overlever så vidt en dobbeltime undervisning, altså 1,5 klokketimer.

Det sitter et GTX 1650 kort i maskinen. Jeg har deaktivert driveren, men ble litt overrasket over hvor lite dette hjalp på å spare batteri..

Jeg er inneforstått med at man ikke kan forvente god batteritid med denne maskinen, men jeg syntes 1,5 timer med helt enkle operasjoner (word, python, nettsider etc.) var i minste laget. Noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Underklokk maskinen og juster ned ytelsen. Denne maskinen skal ha Optimus slik at den ikke bruker GTX i normal desktop. Det skal ikke ha noe å si at driveren er lagt inn med mindre du har noe crytopcurrency-greier som har sneket seg inn på maskinen gjennom surfing.

Verktøy som Throttlestop kan være hjelpsomt. 

Er litt detaljer som er greie å følge i denne posten

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hei Vidor. Takk for gode råd! det hjalp å stille ned ytelsen i Nvidia kontroll panelet! I hodet mitt så tenkte jeg at det burde være nok å bare deaktivere hele skjermkortet. Nå varer batteriet enormt mye lenger, så dette gjorde virkelig susen. Takk for tipset :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...