Gå til innhold

Kan innføre tofaktors autentisering: Netflix og HBO vil stoppe deling av passord


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da blir det adjøss for min del i hvert fall. Greit nok at banktjenester o.l. har slike løsninger selv om de også er irriterende (skjønner det utifra sikkerhetsbehov), men siden man ikke nødvendigvis logger seg på flere ganger om dagen i banken så er det til å leve med. Skal jeg begynne med slikt knot for å se på TV så gidder jeg ikke.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dette er jo bare tull, Du har betalt for tillgang till ett visst antall enheter som kan være aktiv pr. tidseining. De taper ikke ett flatt øre. Om noe låner ditt passord så får ikke du sett samstundes så vidt jeg vet. "Problemet løst", som Kim Ronny Hansen sa så fint. Ser ut som om Netflix heller velger å kjøre på "skylde på andre" taktikken.

 

For min egen del har jeg kjøpt flerbruker konto (familiekonto), men det gir jo ikke en dobbling i pris. Tipper dog at Netflix kjører med full pris når de skal beregne sine fiktive "tap" for å krisemaksimere "synes synd på meg" faktoren, men det kan neppe være særlig korrekt. En vennegjeng kan jo spleise på en flerbrukerkonto om ikke anna.

 

Men som enkelte er inne på, jo mer fleksibel en løsnning er jo mer attraktiv er den for forbrukeren. Bare kjør på Netflix, så merker dere det. Skjønt, for min del er det snart bare startrek igjen (med untak av Discovery som var møk fra D til X) som er noe å se på, men så har da jeg en serdeles sær smak også.

Lenke til kommentar

Pån igjen med "taper penger". Å gå glipp av mulig inntekt er ikke det samme som tap. Ikke sikkert alle som låner netflix av andre hadde gidda betalt for det.

 

Og som sagt over her så er jo netflix allerede lagt opp for å dele, hvorfor skal jeg betale ekstra for tilgang til 2 og 3 enheter samtidig om jeg ikke kan dele med noen? Forventer de at kun jeg skal se film på 3 enheter samtidig?

Endret av Tåkefyrste
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...