Gå til innhold

27-32 til gaming


paithlezz

Anbefalte innlegg

Hei! Driver å skal ordne gaming PC i nærmeste framtid. Har vært uten i 6-7 år nå så lite peiling på hva som er bra for tiden. Trenger en moderne skjerm til dette, som mest skal brukes til spill og andre vanlige oppgaver. Hadde 24” 1080p 120hz, så tipper en 1440p skjerm rundt 27 er fint i dag til spill? Hva anbefaler folk? Aldri spilt med curved skjerm før, er det irriterende hvis man skal spille csgo litt seriøst?

 

Sett litt på AOC sin 32 tommer link: https://www.komplett.no/product/1123194/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/aoc-32-curved-gamingskjerm-cq32g1

 

Ser ut til å få bra reviews til den fine prisen. Ser for meg størrelsen og kurven gjør den til en fin opplevelse i casual spilling og ellers, hva tenker dere som har prøvd det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv så kjøpte jeg denne og er meget fornøyd: https://www.elkjop.no/product/data/pc-skjerm/40856/asus-vg32vq-32-tuf-gaming-buet-gamingskjerm-sort

Har ikke lest eller hørt noe særlig om den så jeg er litt usikker på om det er "top of the pops" men jeg er i hvertfall fornøyd med spillene som spilles. En del blåstikk i vanlig desktop, men det er nok snakk om kalibrering.

Etter å ha prøvd den i snart en måned så skal jeg returnere den på åpent kjøp og se om det dukker opp noen gode tilbud på Black Friday.
Hvis du først har vendt deg til curved så er det vanskelig å gå tilbake til noe annet...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...