Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

RAV4 sine beste år?


Adrax

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

2001-modell 150-hesters bensin med manuell kasse er gull. Knallgod motor, knallgod bil generelt. Den er mekanisk ganske enkel med permanent firehjulsdrift og lite elektronikk. Ingen antiskrens eller antispinn, bare ABS. 150 hester høres kanskje ut som en del, men den er ikke lynrask - med full bil blir det litt giring. Likevel ville jeg ikke vært redd for å kjøpe en velholdt RAV4 av den årgangen. Hadde en slik i familien i mange år.

Endret av Skavold
Lenke til kommentar

Kjører en 2002 modell selv, med 264000km på telleren nå.

 

Dette er gammelt og slitt, selv om det er av det mer pålitelige slaget i utgangspunktet. Motor og gir virker å være skuddsikre slaget, men regn med jevn strøm av mindre reperasjoner av rust og slitasje uansett.

 

Ville ikke betalt noe særlig mer enn 20-25' for en 2001 modell, og da bør den være nylig godkjent og uten vesentlige feil.

Lenke til kommentar

Når man kjøper en bil som nærmer seg alder for vraking, er det et stort sjansespill uansett. Hvis du spør om en spesifikk bilmodell, vil du finne noen som har hatt denne i ørten år og er kjempefornøyd, mens andre er ekstremt misfornøyd. Det skal legges til at Toyota har godt rykte for holdbarhet, men alt slites, og etter ca 20 år +/- 5 er det slutt for det aller meste av bruksbiler.

 

Finn deg en bil du liker, til en pris du synes den er verdt, og vær forberedt på å sende den til høggern ved første store reparasjonsbehov.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...