Gå til innhold

Hvilket upopulere meninger har du?


Anbefalte innlegg

Kristendommen ble tvunget på Nordmenn, ikke ønsket. Enten måtte du konvertere til Kristendommen ellers så døde du, og slik ble. Tusenvis av nordmenn ble drept som følge av tvangskristningen av landet i løpet av 200 år. Det har kun vært en pest og plage for det norske folk. Likevel er religionen godt etablert i den norske samfunnet uten det minste tegn til kritikk. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Allinuse skrev (På 18.11.2019 den 21.06):

For mange "upopulære" meninger som halvparten her er enige i. Jeg kunne sikkert dratt "fjern alkohol og tobakk avgift/syndeskatt", den står jeg for, men den er kanskje flere enige i. Så, i fare for å skape ramaskrik til og med her på forumet:

 

Jeg hater hunder

Jeg sa at jeg hater hunder. Skal ingen bli krenket?

Lenke til kommentar
frohmage skrev (1 time siden):

Det plager vel ingen så lenge du ikke skyter bikkjer med luftgevær fra vinduet ditt.

Jeg skrev at vi må betale mere i skatt, men ingen ble krenka av det heller, selv om det angår alle.

Har ikke luftgevær. Føler ikke noe stort behov for å ha lekevåpen.

Uansett, jeg er ikke helt i mot tanken om at enkelte bør kunne betale mere i skatt, spesielt hvis det kunne redusert avgifter. Men hvem mener du bør betale mere i skatt da? 

Lenke til kommentar
frohmage skrev (7 timer siden):

Derfor. Alle kan betale mer. De som har dårligst råd nå vil komme godt ut av det økonomisk, mens de som har mest får litt mindre å rutte med. Det er fair i mine øyne.

Er i hovedsak enig bortsett fra det med at "alle" kan betale mer skatt. Hadde nok vært bedre om det ikke gjaldt de som tjener under gjennomsnittet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+2534
frohmage skrev (8 timer siden):

Derfor. Alle kan betale mer. De som har dårligst råd nå vil komme godt ut av det økonomisk, mens de som har mest får litt mindre å rutte med. Det er fair i mine øyne.

Dette er ikke noe mer enn sosialisme. Er de rike skyldig de fattige noe kun i kraft av at de er rike? Hva menes med "de som har mest" her forresten?

Sitat

 

"Socialism has no moral justification whatsoever; poor people are not morally superior to rich people, nor are they owed anything by rich people simply because of their lack of success. Charity is not a socialist concept - it is a religious one, an acknowledgment of God's sovereignty over property, a sovereignty the Left utterly rejects."

~ Ben Shapiro

 

 

Lenke til kommentar

 Vi er for mange mennesker på denne planeten og lille Norge burde ikke ta ansvar for hva USA, Kina, India og de andre gjør for å ødelegge Jorden. Den blir ihvertfall ikke bedre av "miljøtiltak" som flyseteavgifter, fjerning av pakreringsplasser i setntrum eller flere bomringer.
Vi må heller se på global befolkningskontroll og sørge for at u-land ikke 7 dobler seg for hver generasjon og ødelegger planeten med mangelfull eller kortsiktig miljøtankegang.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

At folk i visse yrker ønsker at det skal skje ting som gjør at de har en jobb og får brukt evnene sine. For eksempel at brannmenn ønsker at det brenner, at akuttleger og sykepleiere ønsker at det stadig kommer folk inn på akutten, at soldater ønsker kriger, at folk som driver med ettersøk ønsker skadeskytinger og påkjørsler, at politiet ønsker kriminalitet osv. 

Lenke til kommentar

Minner meg om en gang jeg besøkte en kamerat i Montana, og vi kjørte forbi en en utbrent skogli. Det var en brannmann som hadde mistet jobben i nedskjæringer, og så tenkte han at hvis det  bare det brant et sted og han var den som slukket den så ville han få beholde jobben. Som tenkt så gjort, han dro opp i skogen og tente på. Men så klarte han ikke å slukke den...

Geir :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...