Gå til innhold

Diablo IV avduket på Blizzcon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Jo flere randoms i et spill, desto dårligere for de som er seriøse.

 

I Diablo II også, du trenger ikke tusenvis av spillere. Du trenger 10-20 av de bedre spillerne og kjøre runs 14 timer om dagen. Alle andre er bare i veien.

:lol:

Lenke til kommentar

Mente han egentlig "Synd det -IKKE- kan spilles off line eller single player"?? For jeg skjønte ingenting av den diskusjonen.

 

Tror BadCat mente når han skrev "i et spill", så mente han per lagde spill, som i D2, så har du den skjermen i chatten som viser antall åpne spill, som bare har mulighet for 8 spillere per spill å entre.

 

Jeg synes også at kun hardcore er et morsomt forslag. Mye morsommere å spille da. Men kan skjønne det er litt ubarmhjertig for nye spillere, og kanskje også noen drevne.

 

Jaja, bra folk er positive da. Enda en grunn for meg å kjøpe ny pc. Kjøpte D3 vel vitende om at pc'en min ikke var bra nok, jeg håpet bare det skulle funke på magisk vis, det gjorde det ikke. Så det var lurt.

Endret av Taurean
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg grugleder! Jeg vil så gjerne at Blizzard skal gå tilbake til sine røtter som gjorde dem så gode. Men etter alle skuffelsene og de store etiske problemene Blizzard har lagd for seg gjør denne annonser og bittersøt... yeah dårlig refferansen I know.

 

Dog så må jeg si at dette virker svært lovende, men tror nok det er lurt å holde tilbake litt av forventningene så skuffelsen ikke blir enorm.

Lenke til kommentar

Om man ikke liker farme etter loot så er kanskje ikke ARPG beste spillet :p

 

Jeg syntes det ser utrolig lovende ut. Spesielt etter å ha sett videoen under som en kompis tipset om. Runewords og mer fokus på varierte item builds og talents er win/win/win i forhold til d3 for min del. Eneste som er sketchy nå er hvor lang tid det vil ta å få ut spillet og hvor mye de forandrer(ødelegger) underveis :p

 

https://www.youtube.com/watch?v=8qjAiki90cU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1iBHbBhZAGMbfxQGrLvYYussOFi_2j_VXFCq0PI8dtV77pWA_--vrqloU

Endret av barezell
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Intro videon ser ok ut, men selve måten det spilles på, karakterutvikling, bruk av ting man finner, samspill med andre spillere osv osv gjør at jeg setter meg ned og gjesper litt...

 

Grinde 20 timer et nivå for å få røde hansker som sammen med hvite truser og blå skjorte gir deg superkrefter? Kjedelig...

Muligens litt tidlig å dra slike konklusjoner fra noen min gameplay fra en "Alpha" ? eller hva de kaller den ver de har nå. 

 

Er enig at vi burde være skeptisk til hva disse tullingene lager for tiden, men tror det er alt for tidlig å diskutere gameplay og game mechanics. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...