Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Seriøse datingsider for unge?


Anbefalte innlegg

Jeg er på utkikk etter en seriøs datingside som også brukes flittig av unge på min egen alder (23 år).

Så langt har jeg brukt Tinder, men der er 90% av profilene uten tekst og det er særdeles få som er ute etter noe seriøst (har jeg inntrykk av).

 

Tidligere har jeg vore på EliteSingles, som har ett veldig bra matching system som de baserer på dine interesser og personligshetstrekk, slik at du slipper å bla gjennom en liste på 1000 folk der halvparten ikke har vore innlogget på over ett år eller ikke har noe til felles med deg.

 

Dessverre var utvalget særdeles begrenset på EliteSingles, ikke bare av folk på min egen alder, men også fordi jeg bor ut på landet.

 

Noen som har ett par bra anbefalinger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De siste funksjonsrike sidene forsvant for 10 år siden. Kun betalingssider med begrenset funksjonalitet igjen.

 

I tillegg er det mange folk med problemer eller ballast på slike sider siden sosialt oppegående mennesker greier å komme i kontakt med mennesker alle andre steder.

 

Mitt inntrykk er at folk treffer hverandre gjennom venner, gjennom jobb, hobby og interesser, eller tilfeldig, ikke gjennom datingsider.

 

For all del, det kan funke. Poenget er at det er en "uphill battle" i en tjeneste som tar seg godt betalt uten å gi nok tilbake. Det er 22 år siden det var hot og spennende med serier på TV hvor folk fant hverandre på nettet. I dag er spenningen borte og det er siste utvei.

Lenke til kommentar

Virkeligheten til overstående avviker fullstendig fra min. Nå er det vel og merke noen år siden jeg var singel, men mindre enn ti år. Og da fungerte fortsatt dating nettsider ypperlig og var plenty befolket.

 

Jeg kjenner da også flere par som har møtt hverandre via sider som match, sukker, møteplassen.

 

I min mening er det den beste måten å møte en potensiell partner uten å la kvaliteten være fullstendig tilfeldig ved å begrense seg til sitt eksisterende lokale nettverk som venner.

 

 

Det er fullt mulig disse sidene nå har fullstendig dødd ut pga tinder - men jeg tror det egentlig ikke før jeg ser det.

Inntrykket mitt er at tinder er meget useriøst, så jeg har vanskelig for å tro at tinder har utkonkurrert andre tjenester i den grad at tinder er eneste reelle alternativ.

Lenke til kommentar

De beste sidene var i perioden 2001-2005. Da kunne man søke på flere titalls kriterier og noen sider hadde innebygd både chat og spill. Man kunne bli kjent over et parti sjakk.

 

Tjenestene i dag koster mye penger og de har få funksjoner.

 

Enkelte tjenester i dag er mer som lootbokser, man sveiper og sveiper og hva som kommer er helt tilfeldig.

 

Den beste tjenesten som har vært var Spraydate og hadde 580k brukere på det meste. Brukere fikk poeng og nivårangering for å være aktive i chatten så det var stor aktivitet døgnet rundt. Man kunne invitere brukere på virtuelle dater og søkefunksjonen var god.

 

Den siste dugelige tjenesten var Hei! drevet av dagbladet. Den hadde det meste man kunne ønske av funksjonalitet og gratis.

 

Hei!

 

Best i singeltesten!

 

Hei! er en nettdatingside eid av Dagbladet.no. Siden tilbyr mange funksjoner: meldinger, søk, chat, forum, bildeopplastning. Lett å komme i kontakt med andre.

 

35 000 medlemmer. Alle funksjoner er gratis. http://hei.dagbladet.no

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...