Gå til innhold

Black Friday 2019 (pluss Singles Day og Cyber Monday)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må kjøpe vaskemaskin, skulle aldri gått for Samsung, første som ryker er PCB kortet, selvfølgelig noen måneder etter 5 år.

 

Gjorde litt kjapp research på en vaskemaskin selv for en tid tilbake. Kom frem til denne (Siemens WM12B166DN):

https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/vaskemaskin/WM12B166DN/siemens-vaskemaskin-wm12b166dn

 

Etter hva jeg kunne finne av tester og brukeranmeldelser så var den serien der fra Siemens ett godt valg.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

I år tar jeg steget opp til ultrawide dataskjerm - håper på tilbud på LG 34GK950F. Komplett har den ikke, elkjop.no har den ikke på lager og multicom er dyrt. Har varsel på prisjakt og får daglig varsel på at computersalg.no setter ned prisen på 33,- NOK i slengen. Noen som vet hva som er greia med det? Og om computersalg.no er ei grei side å ha med å gjøre?

 

[Edit:] Computersalg selger varer via CDON, som har 11% rabatt på "alt" på singlesday med rabattkode "SINGLESDAY19". Dermed kjøper jeg den nå for 10 048,- og satser på at det er en grei deal :-)

Endret av odalfe
Lenke til kommentar

Ja, på komplett i fjor eller for 2 år siden. Definitivt ikke i år. Var meget trist utvalg på komplett.

 

Leste er artikkel for en stund tilbake, at kjedene juster bunnlinja opp før BF og jul på varer man ellers ikke sjekker så voldsomt, type strykejern, toastjern og hårfønere for å nevne noe. At reell gjennomsnitts-rabatt på BF kun er 20%. Men BF har vel roa seg litt ned nå. 

 

Jeg gleder meg mest til billige flybilletter og reiser generelt. I fjor hadde RyanAir drøssvis av billetter fra 97 cent til 5 euro rundt i hele europa. Tok noen timer å bestille, men kapret meg 10 billetter til en totalpris av 400 kr,- Hehe. En viss jente i Sverige ville nok halshugd meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987132984

Lurer på om jeg klarer å finne noe kult til julegaver til familien.. gamingmus, blender, kaffekvern, hodetelefoner o.l. Kan få mye valuta for gavepengene her.

Skal også bygge ny PC - spennende å se hva som kommer på tilbud. Ønsker først og fremst noe basert på Threadripper 3, men det kommer neppe på salg. Kan forhåpentligvis finne rimelig minne, disk, kabinett, kjøling osv. Kan også vurdere plattformene X399, X299 (eller AM4). Men da må særlig Threadripper 2, Skylake-X og Cascade Lake-X være svinbillig.

 

 

 

Lenke til kommentar
On 11/15/2019 at 7:30 AM, Dolandyret said:

Noen som husker noe om prisene på hardware fra 2017/2018? Funderer på å kjøpe meg ny stasjonær, men er usikker på hva jeg kan forvente av rabatt. Ingenting er sikkert før salget starter selvfølgelig, men greit med en pekepinn ?

Her har du en pekepinne om hvor dyrt skjermkort har blitt de siste årene. Scrolle deg ned omtrent til scrolle-side #3 så ser du prisutviklingen:

https://wccftech.com/review/galax-geforce-ttx-2080-super-wtf-8-gb-gddr6-graphics-card-review/

Titan-kortene til Nvidia har vokst 3x opp på Volta og senket seg til 2,5x på Turing siden Maxwell i 2014-2015, og man ser de andre modell-segmentene i tabellen. Vil man kunne komme seg på pris igjen etter kryptovaluta-manien?

Endret av G
Lenke til kommentar
  • aklla avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...