Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få kjæresten min til å ha sex med meg oftere?


Anbefalte innlegg

Hei!!!! Er i et ganske langvarig forhold, vi er begge i starten av tjueårene. Plutselig vil han bare ha sex sånn en gang i uka... Er ikke det at det er mye jobb, han sier ofte nei til blowjob også. Jeg skulle helst hatt sex hver dag, så såklart er det litt plagsomt for meg. Men er det noe jeg kan gjøre? Merker at han hadde mye mer lyst før, kanskje det kan ha noe med at han har sluttet å trene?



Anonymous poster hash: 97f05...bbf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakk sammen.

Finn ut hva han liker.

Vær ærlige og fordomsfrie.

 

Folk er jo forskjellige så ingen av oss kan egentlig treffe spikeren på hodet.

Selv er jeg stort sett kåt 24/7 og vil gjerne ha sex flere ganger på en dag - men jeg kan allikevel miste lysten om sexen er kjedelig eller uten variasjon.

 

Spør om han vil ta deg i stumpen, ha sex ute i skauen, ha sex på et offentlig sted, med andre involvert, rollespill eller sexleker.

Selv er jeg en fan av stort sett alt, men det er kanskje ikke du eller han.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

  • Variasjon, og prøve nye ting. 

Kanskje han føler seg sliten. Gjøre ting for ham som ikke er direkte knyttet opp mot sex, men som kan gi ham mer overskudd. Bare husk på å ikke slite deg selv ut, da.

Åpen kommunikasjon. Kanskje mindre lyst skyldes dårlig selvtillit eller noe som plager ham? Det er jo hans ansvar å formidle det, men av og til trenger man litt drahjelp for å åpne seg

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...