Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er så forbanna på høyden min!


Anbefalte innlegg

Er litt under 1.73 og er 17 år. Absolutt alle mine venner er over 180 og det er veldig kleint når jeg står eller går ved siden av dem. De kaller meg for lillebror, til tross for at jeg er eldre enn mange av dem (er født tidlig i januar). Blir ofte tullet med av både jentene og guttene pga min høyde. Det er helt sant!

Absolutt hele familien min er lave, og der er ganske irriterende. Skjønner at jeg ikke kan gjøre noe med det, men trenger litt emotional support på hvordan jeg kan leve med at jeg er lavere enn gjennomsnittet og at jenter ved første øyekast velger meg bort. Faen merker at jeg blir jævlig forbanna!!!!! -Nei jeg lider ikke av Napoleon komplekset, er en ganske rolig person i virkeligheten haha.

 

Anonymous poster hash: c5e96...777

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du er jo i en alder der de fleste er unge og dumme. Psykologien er ung, man velger hvem man liker og ikke oftest basert på utseende. Så klart kan det være sårende. Men du kan bare tenke at de (hvem enn det er, kamerater eller damer) som er så skrullete og idiotiske at de velger hvem de vil innbefinne seg med og ikke kun basert på høyde, er temmelig forutinntatte og ja, fullstendig skrudd i huet. Fokusér på å utvikle deg som et helhetlig menneske. Dét er en bedre egenskap.

 

Alt blir lettere med alderen, for man blir visere. Så vil du se at de som valgte på så tynt og overfladisk grunnlag, aller oftest ender opp som single med broket forholdsfortid, tidlig barn med skilte foreldre og bare faenskap og elendighet. Vær GLAD du slipper dette syke spillet. Vær glad du har fordelen av å slippe unna dritten.

 

Du er også Steinbukk, og Steinbukker har gamle sjeler, mye visdom selv i tidlig alder. Din plass er ikke å være overfladisk og indre usikker. Men heller en selvstendig og selvbeherskende person med høy indre styrke som går din egen vei, da er du på ditt sterkeste. Ikke å la deg bli dominert av idiotiske psykologiske spill. Dét er mer for luft- og ildtegn som elsker å kaste bort livet på sånn smålig drama og bullshit.

 

Rent fysiologisk er du fremdeles ung. Jeg vokste selv frem til ut i 30-års alderen. Noen skyter fart tidlig og stopper, noen utvikler seg saktere men "sikrere".

Endret av Taurean
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dette er det minste problemet noensinne. Finn deg ei kjerring/en dude som gir faen i hvor høy du er da vel? Folk har lov til å velge deg bort pga høyde, øyenfarge, hudfarge, hvordan du høres ut når du ler/nyser/fjerter,etc etc etc, spiller ingen rolle. Avvisning er en del av livet. Embrace it, don't fight it. Lær av det or crumble. Ditt valg altså. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke så mye du får gjort med det. Jeg er omtrent samme høyde som deg og 36 nå, og ja, det er jo klart at jeg har blitt diskriminert på grunn av høyden i en del settinger. Det er lett å si, men det beste er å prøve å ikke tenke på det, bortsett fra når det faktisk er relevant. Sånn i veldig korte trekke ville jeg vært forsiktig med å prøve meg på høyere jenter, med mindre du ikke bryr deg om avvisning.

 

Jeg ville også passet på at klærne sitter godt og kler en lav person, og da tenker jeg spesielt passform (baggy klær får deg bare til å se mindre ut) og mønster (vertikale linjer/mønster kler deg bedre enn horisontale). Jeg vet at tenåringer ofte tenker litt i flokk, men hvis du har akkurat samme stil på hår og klær som dem, vil du også se ut som en miniatyrversjon av dem. Hvis du finner din egen stil har du kanskje noe positivt ved deg som kan trekke litt oppmerksomhet bortsett fra høyden.

 

Kan også være lurt å holde deg i relativt grei form, men da snakker vi slank/trent, ikke boleklump. Blir det for mye jernpumping ser det ut som du kompenserer for noe, og det blir også ofte litt komisk. Husker et par sånne fra videregående.

 

Men når alt det er sagt, 1.73 er ingen knøttestørrelse, har kamerater på 10 cm under det, og de klarer seg da greit nok. Alt som har med presentasjon å gjøre blir egentlig enklere når man er i gang med studier, jobb og har kjæreste.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du er i en alder hvor en er veldig flink til å finne feil med seg selv og blåse disse fullstendig ut av proporsjoner.

 

Etterhvert som du blir eldre vil du få mer selvtillit og hardere hud ettersom du innser nettopp dette. Vi har alle både positive og negative sider. Trikset du må lære deg er å finne de mennesker som vektlegger nettopp dine positive og ikke bryr seg så mye om dine negative.

 

 

Det er klart at det er noen jenter som foretrekker høye menn. Men det er igjen andre som ikke har det særlig høyt på ønskelisten.

Folk flest er generelt ute etter å mobbe av hvilken som helst grunn ettersom det lar dem midlertidig glemme sine egne utilstrekkelighetee og føle seg som en akseptert del av gruppen - på andres bekostning.

 

 

 

Min eks var mamma til en gutt som var høy.

Innen han ble 14-15 var han vel like høy som meg. Dette var noe han syntes var forferdelig trist og trengte trøst for. Fordi han følte seg annerledes og "alle" kommenterte høyden hans.

 

Tro meg. Er det ikke det ene så er det det andre. Bare prøv å ikke la det plage deg. Det går over - i den forstand at vi lærer oss med alderen å akseptere feil og mangler på oss selv og andre. Det finnes selvfølgelig de som aldri modner til det nivået. De kan ikke hjelpes og bør unngåes så godt det lar seg gjøre.

Lenke til kommentar

173 cm er ikke så ille. Et flertall av jenter/kvinner lavere enn deg og du kan fortsatt vokse litt til. Dessuten blir høyde og andre enkeltfaktorer mindre viktig for kvinner med alderen.

 

Jeg er 26 år gammel og 176 cm høy. Da jeg var på din alder, skulle jeg nok gjerne vært 180 cm. Men det er mange år siden jeg tenkte sånn nå. Det er for eksempel vanskelig nok å få plass til bena sine på fly med min høyde. Kjæresten min er omtrent 20 cm lavere enn meg og det er heller ikke alltid praktisk.

 

Jeg har en god kompis som er litt yngre enn meg og litt lavere enn deg. Han drar masse damer.

Lenke til kommentar

Jeg er 165cm og 28 år nå.. Kallenavnet kommer vell av høyden min, men jeg har lært meg å leve med det.. 

Er så og si alltid minst og de fleste jeg jobber med er hodet høyere en meg.

Skal ikke si at dette ikke har plaget meg, men med tiden og etter hvert som jeg ble eldre aksepterte jeg det mer og mer. 
En god dose selvironi hjalp meg igjennom det meste.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

*bilde*

 

170 cm. Han ser det sikkert som et kjempeproblem. not.

Det hjelper å være en av verdens beste fotballspillere ;)

Nå sier ikke jeg at man må være rik og berømt for å kunne dra damer hvis man ligger under snittet, men det er helt klart en fordel :p

 

Men for å være helt seriøs, hvis man gjør det til et problem, så blir det et problem. Usikkerhet og lav selvtillit er lite attraktivt hos kvinner, spiller ingen rolle om du er veldig lav, veldig høy, tykk eller tynn.

Hvis du ikke liker deg selv, så er det ikke så lett å få andre til å like deg heller.

Endret av Uderzo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Dra damer". Det spørs -hvorfor- man skal "dra damer". Om det er for å tilfredsstille et meget skjørt ego basert på overfladisk og falsk respekt og beundring fra lignende bavianer og apekatter, eller om det er en genuin, ærlig og velment handling for å skaffe seg en livspartner for resten av livet, er jo to forskjellige ting.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Men for å være helt seriøs, hvis man gjør det til et problem, så blir det et problem. Usikkerhet og lav selvtillit er lite attraktivt hos kvinner, spiller ingen rolle om du er veldig lav, veldig høy, tykk eller tynn.

Hvis du ikke liker deg selv, så er det ikke så lett å få andre til å like deg heller.

Det er veldig sant.

 

Da er det imidlertid ikke de fysiske atributtene som er den egentlige utfordringen, men selvfølelsen. Så rådene i denne tråden er jo riktige forsåvidt; TS har helt ok høyde. Tiltak bør isteden igangsettes med mål om å øke selvfølelsen.

Lenke til kommentar

TS har ok høyde, men det er likevell et godt råd å ikke legge for mye energi i å prøve å møte damer som er høyere enn deg selv.

En svært høy prosentandel damer har issues på det området - de klarer ikke være med noen som er lavere enn dem selv.

Det finnes mange damer igjen å velge mellom, men du har også mistet "tilgang" på en del ikke ubetydelig del av "utvalget"

Lenke til kommentar

Høy ytelse er viktigere enn høyde. Høy ytelse og høyde er selvsagt det beste.

 

Høyden får man ikke gjort noe med, men det meste annet kan man bli bedre i.

 

Kvinner er ofte ute etter en mann som kan gi dem det livet de ønsker. Jo mindre han kan tilby, desto viktigere blir utseendet hvis de i det hele tatt er interessert i en mann som ikke duger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...