Gå til innhold

Netflix tester etterlengtet funksjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig jeg har blitt for gammel, for jeg skjønner ikke poenget.

Ja til nød kan jeg forstå det på enkelte drama film/serie hvor handlingen rett og slett går for sakte, men det vil vel gjøre at samtalene blir hakkete?

Og ja greit om det er en veldig spennende scene man gjerne skulle hatt med seg litt mer detaljer i, det har hendt meg, da har jeg sett scenen 2-3 ganger så er jeg fornøyd.

 

Kan ikke tenke meg filmskaperne ønsker dette. De har sittet mangfoldige timer for å produsere filmen akkurat slik de ønsker vi skal se den, bare for at folk skal øke avspillingshastigheten så de rekker å se ferdig filmen før de må rekke noe "viktigere".

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Pleier på El Chapo serien kalt «Narcos», når de snakker spansk (av og til i videoen) så må jeg lese teksten, men jeg har lese problemer så pleier alltid p ha 1/3 igjen av teksten å lese, men det går for fort for meg. Har prøvd 0.75 på YouTube, føles litt for sakte. Skulle ønske de hadde 0.85 ellerno.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dere som aldri kunne tenke dere (men likevel kommenterer): Hører dere podcast i normal hastighet også? Madness!

 

Podcast går som regel i 1.4/1.5x hastighet. Avspilling i normal hastighet høres ut som narkomane har tatt over showet. På youtube kan jeg gjerne sette opp hastighet på videoer om det f.eks er læringsvideoer eller ren info. Men på serier og filmer foretrekker jeg fortsatt normal hastighet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...