Gå til innhold

Rebuild IT erfaringer?


Anbefalte innlegg

Noen som har erfaringer med kjøp eller salg der?

 

https://www.rebuildit.no/pages/om-oss

 

for er det jo risiko å ha ting lengere en reklamasjonsretten, så spørsmålet om man da risiker noe hvis den først ble testet ok av dem og i senere tid gå i stykker. For det er jo risiko på finn f.eks kjøper overklokker skjermkort, det er vanskelig å bevise for selger.

 

For det er jo slik selger man på finn er jo risikoen på selgen vertfall noen månder etter kjøpet ellers må man kunne bevise sin uskyld.

 

Så hvordan går dette hvis man selger til noen på slike steder? godt mulig man får dårligere pris en hva man ville gjort på finn men det er ikke sikkert man får solgt.

 

 

Så vil dere mener hvis garantien er utgått er det smartere å selge ting dit enn å risikere tapet selv?

 

 

Enorme mengder elektronisk avfall havner hvert år på søppelfyllinger, vi så dette som en mulighet til å få mer levetid ut av elektronikk, og også være et senter for entusiaster som er på jakt etter eldre datakomponenter.

Ideen begynte på Finn.no i 2016, hvor vi har solgt hundrevis av varer, og har fått mer enn 200 positive vurderinger fra fornøyde kunder!

Vi holder til i Asker, men kjøper og selger i hele Norge.

Største problemet er egentlig produsentene og butikker ikke tilbyr mere en reklamasjonsretten men trenger ikke å si varen vil gå i stykker etter den datoen problemet er vel heller risikoen hvem som sitter med tapet. for de som velger en slik løsning får ta riskoen at de får ting som har kort levetid.

 

For godt mulig de har betingelser for å få penger igjen at varen må bli solgt eller sitter man med tapet selv, går firmaet konkurs får man ingen ting. Samme hvis varen går i stykker.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde å kontakte de på chat de tar ikke i mot Første genrasjon titan kort og ønsker ikke diskutere hva det er verdt, og de mener 1070 kort kun kan utstyres med 3 månedes reklamasjon dekker de. Resten er det kjøper som må dekkes. Så får dere vurdere om de 2000 kr dere betaler er verdt så dårlig reklamasjonstid da nyere 2070 forhåpentlig vis selges på power eller elkjøp til 3000 kr ++ med full rekalamsjon. Selv om du er ikke garantert ved maskinvare skade eller fraktskade hvis du er for sent ute.

 

De har ikke mot laptoper eller andre slitedeler.

Så ser ikke på de som seriøse med så dårlig reklamasjonsmulighet.

Eneste positive hvis varen skulle gå i stykker senere sitter butikken med tapet, det er eneste positive med de.

Men fikk ikke svar på hvor mye de villle vurder x370 pro eller ryzen 1700 selv om hadde nok ikke solgt slikt.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 9 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...