Gå til innhold

Fallout 76 tilbyr nå private servere – til 150 kroner i måneden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fuck Bethesda

Denne nyheten overrasker meg dessverre ikke i det hele tatt, Bethesda er og blir et drittselskap drevet av inkompetente og grådige kjøtere. 

 

De bruker fortsatt den samme janky spillmotoren som de har brukt siden Morrowind.

De selger VR porter av Skyrim og Fallout 4, to eldgamle spill, til 600 kroner på Steam! Og dette er ikke bra VR porter engang! Anstendige utviklere med respekt for kundene sine legger til VR-støtte til spillene sine via gratis oppdateringer, f. eks. The Forest, Everspace, Hellblade, Redout & No Man's Sky.

 

Og nå dette! Basic funksjonalitet som muligheten til å spille med bare venner + litt valuta til en overpriset ingame store og noen kosmetiske gjenstander skal de liksom selge for 150kr/mnd. Det er helt vilt overpriset mtp. at man får Xbox Game Pass for 100kr/mnd (50kr på PC) og PS+ for 100kr/mnd. XB Game Pass gir deg fri tilgang til over 100 nye spill så lenge man abonnerer og PS+ gir deg 2 nye spill hver måned - for 50 kroner mindre enn Bethesda skal ha for en slikk og ingenting.

Endret av Skurtnilsen
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Ganske utrolig i grunnen.. Forstår de ikke at de har tabbet seg ut med dette spillet som skulle være så fantastisk? De er jo så elendige at det tok et år før spillet var i en fungerende stand.. 

 

Når jeg tenker meg om så er det nok ikke de eneste som har dette problemet dog. 

 

Battlefield 5 var også i dårlig stand, men der ble ihvertfall en god del fikset etterhvert.. Nå som vi begynner å nærme oss 1 år etter release der så er ihvertfall det meste fungerende.. Men det er utrolig at denne bransjen får holde på slik.. Problemet er at det er brukerne som bestemmer med lommeboka si.

 

Så jeg vil oppfordre folk til å ikke kjøpe abonnement på dette tullet da du stemmer på et spill som absolutt ikke fortjener det. De har ikke engang NPC i spillet!  :rofl:

Lenke til kommentar

 

Uff hvordan de faller. Dette er bare trist.

Ja, super trist. Tenk om andre spillutviklere hadde tilbudt noe ala det samme. Sånn som Ark Survival Evolved for eksempel.

Fryktelig!

Ark Survival patcher spillet sitt. Fallout 76 er jo helt forlatt av Bethesda. De burde fikse spillet og heller belønne spillere med gratis stuff med tanke på alle problemene det har hatt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Uff hvordan de faller. Dette er bare trist.

Ja, super trist. Tenk om andre spillutviklere hadde tilbudt noe ala det samme. Sånn som Ark Survival Evolved for eksempel.

Fryktelig!

Nå er det vel ikke akkurat sånn andre selskaper og ARK gjør det... Hvis du leser så står det at det alltid må være en med abonnement innlogget for at folk skal få tilgang på "serveren". Når man leier server i spill som ARK og f.eks. Conan Exiles (og nå Minecraft realms) så leier man faktisk en SERVER! Det vil si at alle som har fått tilgang til den har tilgang uavhengig av om den personen som eier den er tilstede eller ikke. Det Bethesda har gjort her er det samme som har vært mulig i vanlige Minecraft verdener siden det kom. Og der er det GRATIS! Så da kan du velge selv hvordan du vil se på det; enten så tilbyr de en server tjeneste som egentlig ikke er en server tjeneste, og som er dårligere enn andre du kan få for mindre penger i andre spill, eller så tar de seg betalt for en tjeneste som er gratis i andre spill. Uansett så er ikke dette en bra ting fra Bethesda...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...