Gå til innhold

Ingen utsikter til bedre bildekvalitet for HBO-kunder, tross prisøkning


Anbefalte innlegg

"Drar vi litt i spakene i Photoshop, ser vi hvor mye informasjon som egentlig finnes i bildet over."

 

Dette høres da litt pussig ut; får man ut denne informasjonen ved å justere i Photoshop, burde man jo kunne få samme kvalitet ved å justere TV-innstillingene?

 

Da må du i så fall sitte og endre frem og tilbake on the fly mens du ser på, for det som gir deg detaljer i de svært mørke scenene vil jo gjøre bildet klin kokkos i lysere scener.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nordic er faktisk flaut. Jeg forstår at det er reguleringer, men det hadde vært fint om vi kunne kommet oss forbi disse en gang i fremtiden for å fått global flyt i markedet.

 

Problemene med HBO er båndbredden de bruker, noe som gjør at mørke scener raskt fremstår som nesten helt sorte og ikke hvordan de distribuerer ting mellom forskjellige verdensdeler.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Største problemer med HBO er brukergrensenittet. I hvert fall for egen del, hvis jeg ser på en episode av en serie, skal se videre, må jeg søke opp igjen for å komme til oversikten over episoder. I tillegg er det stadig lenger mellom de spennende nyhetene. Med prisøkningen vil jeg vurdere å avslutte medlemskapet. Selv om HBO gjennom årene har bidratt med mye bra.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

Har vurdert å reaktivere HBO for å se Watchmen. Men når NRK Filmpolitiet beskriver at "Den visuelle stilen er mørk, elegant og full av lekre detaljer" tenkte jeg umiddelbart på den lave bildekvaliteten jeg under den avsluttende sesongen av GoT. 

 

 

Jeg så en episode av den serien i går og det var ikke fysisk mørk journalisten mente med den setningen.

Eg ble hvertfall mørkt deprimert av å se noe som liksom skulle være en 6er serie. Å sammenligne den med The Boys håper eg, betyr at de neste 5 episodene blir amazing.

 

Kan ikke forstå at noen faktisk betaler for HBO. Dere sier deres mening ved å si opp driten, og sier ja takk når dere fortsetter avtalen selv med prishopp.

Lenke til kommentar

HBO Nordic har økt prisene sine ganske mye i forhold til da de startet, og det er ikke mange år siden egentlig. Men den nyeste prisen så snakker vi vel ca. 40% økning i pris på bare 5-6 år? 

 

Dette da på tross av ganske marginale forbedringer i bildekvalitet, tjenester, innhold (OK, bra serier men filmer er dårlig) og støttede plattformer.  

 

I tillegg er jo konkurransen mye tøffere enn noensinne. I Norge har det blitt mange tilbud nå og når Disney+ kommer etterhvert også, så blir det enda tøffere. Med mindre HBO klarer å komme med noen "må se på" serier på høyde med GOT i overskuelig fremtid, så tror jeg de kan oppleve å miste en del kunder etterhvert.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Det er ikke kvaliteten som irriterer meg ved HBO.. Det er det faktum at selv om jeg har sett ferdig en episode så presterer de å vise meg samme episode om igjen når jeg begynner å forsette å se.. Helt idiotisk. 

 

Har også hatt problemer med kvalitet til tider, men siden jeg sitter å ser på en 1080p skjerm så har det liksom ikke noe for seg å klage.. 

Lenke til kommentar

Vi trenger ikke 4K. HD holder for meg, bare de slutter å komprimere det ned til sørpe. Kommer de med 4K, så vil de sikkert bare komprimere ihjel det formatet også.

 

Engelsk tekst hadde jeg og satt pris på, bare noen serier har dette. Jeg regner med de har det klart til engelsktalende land, så hvorfor ikke bare gi oss i Norge tilgang på engelsk tekst også?

 

Lenke til kommentar

Har hørt så mye om den dårlige kvaliteten på HBO Nordic at jeg bare måtte prøve et 2 ukers prøveab. Og det er korrekt at kvaliteten er virkelig dårlig. Lav bitrate, utvaska farger og et alt for mørkt bilde. Jeg sitter ved en 1080p skjerm og har god båndbredde, men bildet ser ut som oppskalert SD kvalitet (360p eller 480p). Ja faktisk, bildet er langt verre en god 720p webrip nedlasta med torrent. Lett å teste direkte hvis du har dual monitor som meg. Sjokkerende dårlig kvalitet fra HBO Nordic

 

Som flere sier: skal man tilby en tjeneste folk betaler for er det et minstekrav at kvaliteten er bedre enn det man finner på diverse ulovlige torrentsider. Netflix har klart det og jeg betaler gladelig for denne tjenesten. HBO nordic blir nok avsluttet innen de trekker penger av kortet mitt

Endret av E3GL85EY
Lenke til kommentar

Her er det bare å la lommeboka snakke, folkens. Avsluttet selv abonnementet mitt nå, labert utvalg, dårlig brukergrensesnitt, dårlig strømmekvalitet og prisøkning fikk begeret til å renne over.

 

Abonnerer nok igjen hvis de tilbyr 4K med ordentlig bitrate eller reduserer prisen tilbake til 79 kr.

 

Det beste ville vært om "HBO Nordic" hadde sluttet å eksistere som uavhengig selskap, og vi fikk tjenesten direkte fra HBO Go i stedet.

Lenke til kommentar

 

Nordic er faktisk flaut. Jeg forstår at det er reguleringer, men det hadde vært fint om vi kunne kommet oss forbi disse en gang i fremtiden for å fått global flyt i markedet.

 

Problemene med HBO er båndbredden de bruker, noe som gjør at mørke scener raskt fremstår som nesten helt sorte og ikke hvordan de distribuerer ting mellom forskjellige verdensdeler.

Jaha?

 

HBO Nordic har ikke noe med HBO å gjøre utover at de har kjøpt rettighetene til innholdet i Norden.

 

HBO i USA derimot har en strømmetjeneste som fungerer utmerket. Den nordiske er noe komplett ræl som brukte flash frem til 2018

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det fremstår litt bakvendt å bruke enorme summer på produksjon av innhold for så å levere det til skuttbruker på verst tenkelig måte. Blir litt som å skulle lytte til filharmonien gjennom en mobilhøyttaler.

De har jo ikke valgt å levere det slik, de har solgt det til en tredjepart som er helt ubrukelige.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...