Gå til innhold

Ja, nattmodus ga faktisk bedre batteritid


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Artig at dette er et tema først nå, når iPhone har fått OLED. Dette har jo vært mulig med bortimot samtlige Galaxy telefoner de siste 7-8 årene.

 

Dette med batteritid og mye mørke elementer osv ble testet for flere år siden så skjønner heller ikke hvorfor det ble ett tema nå igjenn jeg heller. Svært gammelt nytt.

Men ikke "samtlige Galaxy telefoner" nei.. ALLE modellene til Samsung heter jo Galaxy og bare toppmodellene (og top-midrange) har OLED.

Og andre produsenter har jo også hatt OLED en stund.

Lenke til kommentar

Jøss du må være morro på fest   :fun: 

Hvor relevante er de testene i dag på nyere versjoner av en av verdens mest populære telefon? Og fokuset på mørke modus i apper har vel i grunn også endret seg litt siden den gang..

 

For oss som vet hva en OLED skjerm er, er det selvsagt, men andre er det vel greit å få en vekker og tips nå som det faktisk virker å være mere fokus på det.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Til dels gammelt nytt, men økt fokus med nyere hardware og mer tilgjengelig nattmodus i apper, nettsider, etc. nå enn før tillater jo å teste om dagens løsninger fungerer som antatt.

 

Synes forøvrig det er litt rart at det brukes to- mobiler til å gjøre samme test.

Ville tro det hadde vært bedre å bruke den samme mobilen en gang for hver test, eller flere (litt statistikk?), for å sikre minst ulikhet i spesielt batteritid, og kanskje bakgrunnsprosesser, etc.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...