Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dama ble fornærmet over at jeg sa vi er ca like pene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sies det ikke at de fineste guttene enten er homo eller allerede opptatt ...

 

Veit ikke. Jeg har hørt det om "bra menn" (fra voksne damer), men husker ikke å ha hørt "fineste guttene".

 

Det er jo en kjent klisjè at unge vakre kvinner gifter seg med gamle, rynkete, rike menn, men det er jo ikke slik de fleste forhold ser ut. Buffy sitt utsagn stemmer ikke med virkeligheten slik jeg opplever den.

Lenke til kommentar

Dette med estetikk og attraksjon er jo litt interessant. Hva skal man tenke om dét? Tiltrekning og frastøting. Hva er tiltrekkende, og hva er frastøtende? Kan man forestille seg at man blir tiltrukket av en person med mindre estetisk utséende, men en varm og ærlig personlighet, eller en person med et heldig estetisk utséende, men en ufyselig og psykopatisk personlighet? Eller alle grader imellom?

 

Jeg drar grensen ved psykopatisk oppførsel, uansett utséende. Jeg har lenge tenkt at å bruke ordet "psykopatisk", skal sitte langt inne, og dét gjør det forsåvidt. Men det -er- mange mennesker ute i samfunnet som ikke scorer særlig høyt på empatiskalaen, som -tror- de er verdt mer enn de fleste andre fordi de har et heldig estetisk utseende. Og slike mennesker finner gjerne hverandre.

 

Det største problemet med dette igjen, finner man gjerne i skoler, arbeidsplasser og sosiale arenaer vi mer eller mindre tvinges til å samarbeide. Mobbing, utestenging, hersketeknikker. Mennesker som bruker sin popularitet til å få andre mot de som faktisk har solide holdninger.

 

Den største grunnen til at sånt får rotfeste, er fordi vi ikke har fag om dette i skolen. Fag som psykologi, med underfag som selvrefleksjon, indre verdier, livsvisdom, empati, etikk, blant annet. Hadde vi lært om dette i skolen, så hadde verden vært et mye bedre sted å være for veldig mange. Det er mange som blir ødelagt av mobbing grunnet utséende og mobbernes fattige selvinnsikt, gjerne bare basert på billige tv-programmer som skaper en veldig falsk illusjon om hvordan verden fungerer. -Etikk- burde være grunnsteinen, ikke økonomi. Økonomi må være en av de største grunnsteinene, men hvis vi skal drive å ta rotta på hverandre for å overleve, så dør vi som kollektiv enhet til slutt. Og da er det jo ikke psykologisk bærekraftig. Bedre å løfte i flokk, da blir alt lettere for alle. (Så stem rødt ^^)

 

Men dette bryr jo staten seg fint lite om, så lenge statsbudsjettet går rundt. Så da blir det ræva te karl hele veien til banken, og grava ^^ Alt man kan gjøre er å bli et så godt menneske som mulig, oppfordre andre til å være det, og ikke gi mennesker med psykopatiske tendenser mer oppmerksomhet og innpass enn man har ressurser til å gi. Og hvis man skal gi dem det, sørg for at det monner, så de kanskje også kan lære å bli hele mennesker igjen til slutt. (Jeg har respekt for mennesker som får til store ting, og jeg vet dét koster tid og krefter. Men det gir en faktisk ikke rett til å behandle andre som dritt. Da har man psykopatiske tendenser.)

 

Det er derfor man ikke burde gi opp et forhold med én gang, før man virkelig har prøvd å nå inn med livsvisdom først, over tid. Hvis dét ikke nytter, da har den andre personen bestemt seg for lenge siden for å gi opp, og da står man i fare for å bli dratt ned i dragsuget, og da blir livet uutholdelig til slutt. Det er sånn selvmord forekommer. Så man -må- distansére seg når tiden er inne for det, men de fleste gjør det, for de fleste har grenser de ikke krysser. Og godt er det.

Endret av Taurean
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Korte og unødvendige innlegg som ikke hører hjemme i tråden er flyttet inn i det sorte hullet til forumet. Vennligst ikke skriv i tråden med mindre det er relevant til trådens tema. Les gjerne retningslinjene §1.

 

Reaksjoner på dette skal som vanlig ikke kommenteres i tråden men kan gjerne tas på Personlig Melding. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ser det hersker en del forvirring her nå.

 

Jeg vil bare komme inn som den fornuftige mannen, i stedet for å være emosjonell og kvinnelig. Og fakta på dette er klinkende klare!

 

Nå, ikke alle, ikke alle, ikke alle.

 

Men tar du et rettferdig utvalg av kvinner, med nok respondenter til å kunne si noe med statistisk sikkerhet. Så er det en rekke måter en kan måle, helt objektivt, at kvinner praktiserer det vi kaller hypergami.

 

Det vil si, at det ikke er naturlig for et samfunn at kvinner har mer makt enn menn. Det er rett og slett ugunstig for begge parter. Fordi når mannen får makt, blir han mer attraktiv for kvinner. Når kvinnen får makt, så blir alle menn mindre attraktive i hennes øyne. Lykke er meget subjektivt, det kan godt tenkes at de ansvarsløse kuede overklasse kvinnene uten stemmerett var langt mer lykkeligere med sin mann en dagens myndige kvinner. Når en undertrykker noe så blir det ofte bare sterkere, nå har vi en skokk med feminister som søker islam fordi dem sulter etter en mann som setter dem på plass og viser dem hvor de hører hjemme.

 

Hypergami kan løses på mange måter. Normen er å si seg fornøyd, for å så være trofast. Men vi har studier på at det er ganske stor andel menn, som uten å være klar over det, oppdrar barn som ikke er deres egne. Dette vil alltid være en for stor andel, det er alltid galt, det ville vært for mye om det bare var 1, men det er langt mer enn det. Det som skjer er at den onde kvinne finner seg en enkel, men komfortabelt velstående mann, som hun later som om hun elsker. Drevet av sitt begjær går hun så ut for å finne seg en penere ung gutt, som hun ligger med og blir gravid med. Det er en iboende ondskap i kvinnen, det er vanlig nok til at TS burde bekymre seg.

 

Nå skal det også sies, at det finnes noen menn som takler deres kones hypergami. Det er ikke noe jeg som er så gammeldags kunne tenke meg, men ungdommen i dag syns kanskje det er inn. Dette heter Cuckolding. Da beta mannen aksepterer kvinnens hypergami og villig blir med å ser på, mens alfahannen har sex med henne. Veldig utbredt i visse kretser, veldig progressivt og moderne. Kanskje dette er noe TS kunne prøve seg på?

Endret av Fasiten
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du syke, syke mann. Har du belegg for noe som helst av hva du skriver, så kom med kilder. Værre sprøyt har jeg ikke sett skrevet på lenge.

Nei, jeg driver ikke med sånt. Du er da voksen gutt/jente og har google. Dette er jo veldig kjente studier, jeg er sikker på at et søk vil la deg finne disse dataene. Om du er så i opposisjon, så ville det jo tross alt være en befrielse for deg å få dette bekreftet, slik at du kan kvitte deg med disse usanne oppfatningene om verden.

 

Statistikker om inntekt og ekteskap, hvilken partner som tjener mest er jo kjente saker.

Endret av Fasiten
Lenke til kommentar

Har lest nesten hele tråden nå, men det avhenger da vitterlig etter smaken og måten man tenker på eller hva? Noen har trofekoner, andre liker zombier, noen går etter utseendet og noen etter intelligens, noen etter alt og noen bryr seg ikke om noe av det.

 

Damer som kun bryr seg om utseende er ikke verdt å engang vurdere for min del, det er tomt søppel. For andre kan det være fantastisk og vil helst ikke ha damer som tenker for mye.

 

Det er greit om en dame tar vare på seg selv og forsøker å se bra ut, men det finnes mange forskjellige måter å gjøre det på. Maskefjes og horemote er ikke det jeg selv finner atteraktivt, tvert imot, mens noen liker det slik.

 

Jeg ser dessverre etter en svært pen dame, som også er intelligent, liker feminine klær (kjoler osv) og virkelig bryr seg om det hun begår seg ut på og dermed er svært lojal, ei som liker å lage mat og styre hjemmet. Så jeg vil nok aldri finne meg ei passende dame igjen.

 

Å spørre om dette du spør om på et forum er bortimot umulig å få noe svar på, det finnes ikke noe svar. Det kommer helt an på hva du liker, hvordan du tenker og hvordan du reagererer på den situasjonen du har presentert. DU kan sikkert få litt hjelp her, men det er du som må analysere det hele.

 

Personlig deltar jeg bare fordi jeg mener slike kvinner er totalt verdiløse og at man da like gjerne kan investere i en samsung robotkvinne 10/10 og gifte seg med henne.

Lenke til kommentar

Jeg fikk samme spørsmål av exen, hun lurte på hvem av oss som så best ut. Veldig merkelig spørsmål egentlig, men det er slike ting jenter tenker på, de skal alltid sammenligne seg selv med andre. utseendet har ekstremt mye å si for damer.

 

Jeg sa til henne at hun var selvfølgelig penest. Jeg visste at jeg måtte si det for å ikke såre henne. Hun ble fornøyd og sa ikke noe mer om det :) Jeg synes egentlig vi var like pene, de siste årene forfalt hun veldig da så jeg "tok henne igjen" :p

Endret av Galaxyx32
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg fikk samme spørsmål av exen, hun lurte på hvem av oss som så best ut. Veldig merkelig spørsmål egentlig, men det er slike ting jenter tenker på, de skal alltid sammenligne seg selv med andre. utseendet har ekstremt mye å si for damer.

 

Jeg sa til henne at hun var selvfølgelig penest. Jeg visste at jeg måtte si det for å ikke såre henne. Hun ble fornøyd og sa ikke noe mer om det :) Jeg synes egentlig vi var like pene, de siste årene forfalt hun veldig da så jeg "tok henne igjen" :p

Det er her vi tar dem igjen ;)

Vi menn holder oss som regel bedre :p

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...