Gå til innhold

TEST: Komp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skulle egentlig gjerne kjøpt en slik Komp. :) 

... og jeg er villig til å gi opp mot rundt 4000 kr. Men for 10.000 kr kommer man ganske langt med separate enheter. Man kan uten problem kjøpe en dedikert skjerm til bilder, en til værmeldingen og en til (kun) Skype.

 

Min mormor har fått en Nixplay-bildeskjerm der også bildene strømmer inn fra den utvidete familien, og dette virker som det viktigste bruksområdet for Komp'en. Tidligere hadde mormor en skjerm fra Kodak, og den var bedre enn den fra Nixplay for da behøvde man ingen egen app for å kunne maile inn et bilde og kommentere på det med å bruke Subjekt-feltet (noe som Nixplay ikke ønsker å få til, slik jeg forstår det). Kodak'en var også touch som er bedre enn fjernkontrollen som følger med Nixplay-skjermen. Nixplay-skjermen krever bruk av app for å kunne legge til kommentar, og jeg skulle ønske at dato (og gjerne lokasjon?) ble vist som standard på bildet, men det må vi legge til som en beskrivelse.

 

Men med Nixplay-skjermen er det ingen support-saker eller kaffebesøk som avbrytes av teknologisk førstehjelp. Det Bare Virker™.

Denne skjermen er blitt særdeles viktig, så den bare  fungere.

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Vi har kjøpt en slik. Veldig god erfaring med den! ? Den er KJEMPEFIN til personer som ikke kan bruke mobil eller ipad/nettbrett og/eller har begrenset bevegelsesområde. Dette er noe helt annet enn en bilderamme. Med denne får brukeren nye impulser og er "med" når det skjer. Vårt familiemedlem har brukt den hver eneste dag siden hen fikk den i julegave ?? Det er ganske fantastisk. 

Man bør også huske på at det forplikter å gi bort en slik - det er ikke noe hyggelig for brukeren hvis den blir stående tom! Vi passer på å sende bilder eller korte tekstmeldinger hver eneste dag. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...