Gå til innhold

Tesla vil la deg bestemme selv hvordan bilen skal høres ut når du kjører


Anbefalte innlegg

Dette blir nok fortere forbudt enn umodne Musk kan stave "sex". Hele poenget er at blinde og svaksynte skal høre at en bil kommer i lav fart, noe som er vanskelig med elbiler. Og da må det høres ut som en bil, ikke en kokosnøtt eller noen som promper, eller macarena eller hva nå faen folk kommer til å putte innpå. "Morsomt" for fører, fullstendig forvirrende for blinde, og det burde egentlig Musk og forstå.

Endret av likferd
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke creep funksjonen veldig bra da?

Enig. Jeg synes creep er en god ting. Med creep er det en og kun en riktig ting å gjøre når du skal stå stille, som er å stå på bremsen. (Så lenge bilen er i drive eller revers vel å merke) Uten creep kan man la seg friste til å holde foten over akselleratoren som dermed gjør at man har mindre rom for glipp før man gjør en utilsiktet aksellerasjon.

 

Ved langsom navigering i trange områder er det også mindre rom for utilsiktet rask aksellerasjon siden man ikke trenger å ha foten nær akselleratoren.

 

Bare fordi man kan ta bort creep i elbiler betyr ikke at man bør.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

De fleste av oss har to føtter og to pedaler, så det er ingenting i veien for å kontrollere både brems og gass samtidig. Tida er moden for venstrefotsbremsing som standard! BMW i3 har ikke mulighet for creep. Funker helt fint uten. Har en først stoppet i kø, så holder bilen. Samme i oppoverbakke. Den ruller ikke bakover sånn helt uten videre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...