Gå til innhold

Legalisering av hasj


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forskning viser at bruk av cannabis i ung alder kan skade evnen til læring, oppmerksomhet og beslutningstaking. Viser noe forskning. Hovedproblemet med dette temaet er at det er mye fordommer, mye antagelser, mye følelser og lite rasjonell presentasjon av resultater. 

Mye motstand blant en del, og ivrige tilhengere på den andre siden. 

 

Men det viser seg at de aktive stoffene har mindre skadelig potensiale enn alkohol, forutsatt at de som bruker det har en hjerne som er ferdig utviklet, altså laaangt over 20år. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg ser på det å kunne bestemme over sitt eget kjøtt og blod som en menneskerett. Den norske staten er i mine øyne kriminelle. Det er i grunn det eneste argumentet jeg trenger.

Forsåvidt enig. Forutsatt at man samtidig sier i fra seg rett på trygd og andre økonomiske ytelser. Noe jeg ikke mener bør gjelde kun narkotikabruk, men også andre risikable aktiviteter.

Lenke til kommentar

Forsåvidt enig. Forutsatt at man samtidig sier i fra seg rett på trygd og andre økonomiske ytelser. Noe jeg ikke mener bør gjelde kun narkotikabruk, men også andre risikable aktiviteter.

Syntes ikke vi skal forskjells behandle.

 

Skal vi begynne og rangere og kanskje ut i fra hvor overtramp det er? Så om man skal se på skadeligheten, så mister du 100% ytelser når du drikker alkohol. Om man skal ta skade potensiale på hasj opp mot alkohol. Så er det vel ca rettferdig og ta fra dem kanskje 1% ytelse, kanskje 2-3% uten at jeg har regnet på det.

 

Rus har vært en del av vårt liv siden gamle dager, selv når vi ikke hadde nok mat. Så skulle man ha øl eller mjød fordi. Det er livsviktig for mange og få koblet av. Selv om det kanskje ikke gjelder deg eller meg.

 

Og er det noen som trenger de ytelsene, så er det folk som sliter. Så du vil ta vekk hjelp fra de som trenger det?

 

Fatter ikke hvordan folk klarer og spy ut slikt.

 

Vi som samfunn vet at det bedre og hjelpe de som sliter, enn at de akkumulerer seg og alle går i en ond sirkel. Nettopp derfor vi driver med rehabilitering på fengslene og ikke straff.

Endret av DirekteDemokrati
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...